Sjećate li se nje?

Rekla je ne holivudskom životu: Bila je omiljena slatkica i najpopularnija dječja zvijezda, ali danas ju malo tko može prepoznati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mara Wilson bila je velika dječja zvijezda no danas više ne nalikuje na sebe i živi život daleko od Hollywooda.

Mara Wilson je bila jedna od najvećih dječjih zvijezda 90-ih godina, a glumila je u legendarnim i uvijek rado sjećanih filmova poput "Matilda", "Mrs Doubtfire" i "Čudo u 34. ulici" koji su joj obilježili život.

Od tada je prošlo puno vremena, a Mara više nije djevojčica već žena koja je ovih dana navršila 33 godine i više nimalo ne nalikuje na sebe iz mlađih dana. Mara se u svojim 20-ima bila zasitila glumačke karijere, a i priznala da je kako ni dan danas ne podnosi da ju nazivaju slatkicom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mara Wilson (@marawilson) on

"Cijenim riječ slatka na neki način, ali kada sam bila mlađa osjećala sam se kao da se cijeli moj život svodi na to da sam samo slatka. Nisam to mogla kontrolirati. Kako sam postajala odraslija, nisam se više uklapala u holivudski imidž. Mogla sam donijeti odluku želim li ići na plastične operacije i pokušati živjeti u svijetu koji je pomalo van kontrole ili želim pronaći svoj put i raditi nešto svoje", bila je izjavila u jednom od intervjua za Today Extra. 

Prisjećajući se svojih početaka u industriji zabave Mara je priznala kako nije mislila da će joj uloga u filmu "Mrs Doubtfire" u tolikoj mjeri promijeniti život.

"Odrasla sam u Južnoj Kaliforniji, a ovdje se glumačka ostvarenja iz djetinjstva nisu baš cijenila. Počela sam snimati neke reklame zbog zabave i tada je pala odluka o audiciji za film, i na kraju sam dobila ulogu. Moja je obitelj mislila kako će to biti zabavna avantura, ali onda sam dobila druge brojne uloge i postala popularna", izjavila je Mara.

No osim statusa dječje glumačke zvijezde, njezin je život obilježila i smrt majke koja je od posljedica raka preminula 1996. godine, nedugo nakon što je snimila "Matildu" i to u dobi od samo osam godina.

Za Channel Nine Mara je ispričala kako se njezin stariji kolega i slavni glumac s kojim je glumila, danas 75-godišnji Danny DeVito pobrinuo da je majka vidi kako glumi još jednom prije smrti.

"Majka je bolovala od raka, a on je uzeo kopiju filma i odnio joj ga, kako bi ga mogla pogledati prije nego je umrla. Danny je bio divna osoba. U to vrijeme mi je bio poput druge obitelji", priznala je.

S glumom se pozdravila u tinejdžerskim danima nakon što su joj glumačke ponude prestale pristizati, o čemu je pisala u svojim memoarima "Gdje sam sada?" i od tada se na svoju karijeru glumice nije osvrnula.

"Gluma je zabavna, ali nije vrijedna žrtvovanja mog života i lica", zaključila je.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) +0 Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: AFP) Zanimljivosti Mišićavom zavodniku srce je ukrala 12 godina starija dama, vidio ju je prvi put kao 8-godišnji dječak i zaljubio se

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene