uživa u životu

Suprugova obitelj mrzila ju je od prvoga dana, no pratila je svoje srce i danas je sretnija nego ikada

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Karlie Kloss jedna je od najpoželjnijih manekenki današnjice, a ova ljepotica u braku je s poduzetnikom Joshuom Kushnerom, zbog kojeg je prešla na židovstvo.

Američka manekenka Karlie Kloss tijekom vikenda je uživala na plaži s prijateljima, a ova slavna ljepotica 28. rođendan je proslavila u ležernom izdanju. Fotografi su je uhvatili dok je šetala plažom u gotovo neprepoznatljivom izdanju. Na sebi je imala lepršavu bijelu košulju koju je iskombinirala s bijelim hlačama, na glavi je imala veliki šešir te se sakrila iza sunčanih naočala.

Pogledaj i ovo showbuzz Više ne šuti! Imućna muževa obitelj otpočetka ju je odbacivala, ali ona im je sad javno pokazala što misli o njima

Posljednjih dana Kloss je plaža najdraža destinacija za odmor, a sa suprugom Joshuom Kushnerom prije nekoliko dana ondje je uživala s dobrim prijateljima Katy Perry i Orlandom Bloomom.

Karlie je jedna od najpoželjnijih manekenki današnjice, a zvijezda modnih pista je od svoje 16. godine. Francuski Vogue ju je svrstao 2000. godine u top 30 najboljih manekenki, a u to je vrijeme imala tek 17. Do prošle godine krasila je čak 40 naslovnica časopisa Vogue.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍯🌙

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Manekenka je odrasla u Chicagu, a s roditeljima i tri sestre preselila se u New York gdje je započela karijeru. Još u Chicagu otkrili su je lovci na talente dok je nosila reviju na lokalnoj humanitarnoj zabavi. Nije trebalo dugo da postane zaštitno lice mnogih dizajnera, a najčešće je surađivala s Diorom.

Visina od 188 cm uvelike joj je pomogla u karijeru, no Kloss je priznala da se tijekom odrastanja sramila visine te je pokušala usporiti rast. S vremenom je naučila voljeti svoje tijelo.

Kloss već godinama ljubi poduzetnika Joshuu Kushnera, a par je zajedno u New Yorku proveo i karantenu. Vjenčali su se 2018. godine, a Karlie je zbog supruga prešla na židovstvo. "Pratila sam svoje srce i udala se za muškarca kojeg volim unatoč svim komplikacijama koje su došle s time", rekla je svojedobno Kloss koja ima imovinu vrijednu 30 milijuna dolara.

Naime, Joshuina milijarderska obitelj je smatrala da Karlie nije dovoljno dobra za njega, pa ih je on s njom upoznao tek nakon šest godina, neposredno prije vjenčanja.

Njegovoj obitelji smetalo je što Karlie nije Židovka, a smatrali su i kako zbog toga nije dovoljno dobra za njihova sina. Joshuin brat inače je poznat i kao suprug Ivanke Trump, no njihovi roditelji o njoj nisu imali negativno mišljenje. Cijela obitelj o Karlie je godinama govorila ružne stvari iza leđa, a jednom prilikom Jared je za nju rekao kako nije "previše pametna" te da je "shiksa", što je pogrdni židovski naziv za žene koje nisu židovke.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene