Kakva gesta!

Nazivali su je novom Angelinom, a zbog bizarnog poteza njezina dečka ponovno je uspoređuju sa starijom kolegicom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Machine Gun Kelly se putem društvenih mreža pohvalio da oko vrata nosi privjesak s krvlju svoje djevojke Megan Fox.

Holivudska glumica Megan Fox i glazbenik Machine Gun Kelly zajedno su od prošle godine, otkako se ona razvela od bivšeg supruga i glumca Briana Austina Greena, a čini se da su zaljubljeni više nego ikad.

Pogledaj i ovo Megan Fox - 5 treba li joj sve to? Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

30-godišnji Kelly tako je otkrio da oko vrata nosi ogrlicu u čijem se privjesku nalazi ni više ni manje Meghanina krv, da bi joj tako čestitao Dan zaljubljenih i pokazao joj koliko ju voli. 

"Nosim tvoju krv oko vrata, moje krvavo Valentinovo", napisao je uz fotografiju prozirnog privjeska u kojoj se vidi crvena mrlja krvi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly)

A da joj se taj potez svidio 34-godišnja Meghan priznala je na svom Instagramu.

"Evo mog srca. Manifestira se izvan mog tijela, obavijeno velikom siluetom neobično zgodnog dječaka. Magično i ukleto, eterično i opasno, svemirski, bez zakona, vječni kreativni genij. Putovanje će vjerojatno biti opasno, ali cilj bez njega. Sretno ti Valentinovo", napisala je Megan.

Tak potez mnoge je podsjetio na priču Angeline Jolie i njezina bivšeg supruga Billyja Boba Thortona koji su navodno oko vrata nosili bočice s krvlju onog drugog. Osim toga Megan su više puta uspoređivali upravo s Angelinom zbog velike sličnosti u izgledu i po ljepoti. 

"Ma to je zapravo bilo jako jednostavno. Lagano smo uboli prst i razmazali kapljicu krvi po bočici, a usput smo se dogovorili da ćemo ogrlice nositi kad ne budemo zajedno. Ali kad sam o tome čitao u novinama, činilo se kao da oko vrata nosimo kante pune krvi'', izjavio je jednom prilikom Bob.

Megan i Kelly upoznali su se u ožujku prije godinu dana, na snimanju trilera "Midnight in the Switchgrass", a nedavno su pokrenuli i glasine o zarukama jer je snimljena s dijamantim prstenom na ruci, ali ipak nije riječ o zaručničkom jer navodno još nisu spremni za brak.

"Vrlo su ozbiljni i planiraju zajedno provesti budućnost. Kad tad će se zaručiti, ali sada još uvijek nisu zaručeni", otkrio je njima blizak izvor za magazin People.

Megan je u studenom i službeno podnijela zahtjev za razvod braja s 47-godišnjim Brianom kako bi mogla nastaviti dalje sa životom. Bivši supružnici vjenčali su se u lipnju 2010. godine izajedno imaju 8-godišnjeg sina Noaha Shannona, 7-godišnjeg Bodhija Ransona i 4-godišnju Journey River.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) +2 Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Celebrity Ella Dvornik romantičnom fotkom s Charlesom otkrila da uz Valentinovo imaju još jedan razlog za slavlje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene