digitalno uklanjanje predsjednika

Obožavatelji predložili zamjenu Trumpu u filmu "Sam u kući 2", oglasio se i Macaulay Culkin

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Macaulay Culkin, koji se proslavio kao Kevin McCallister u dva nastavka franšize "Sam u kući", komentirao je peticiju građana da se digitalno ukloni Donalda Trumpa iz filma.

Nakon što se dogodio šokantni upad pristaša Donalda Trumpa u zgradu Kongresa, građani su pokrenuli peticiju da se američki predsjednik digitalno ukloni iz popularnog filma "Sam u kući". 

Pogledaj i ovo Macaulay Culkin kao Kevin McCallister - 8 Prestrašno! Omiljeni Kevin živio je prividni život kao iz snova, a njemu bliska osoba mu je iza kamera priredila noćnu moru: "Želio je da znam da je on glavni"

"Pokrenut ćemo peticiju u kojoj tražimo da se Trump ukloni iz scene u filmu 'Sam u kući 2' te da se zamijeni 40-godišnjim Macaulayjem Culkinom", napisala je jedna žena na Twitteru. 

Macaulay Culkin (40), koji se proslavio u prva dva nastavka filma "Sam u kući" kao Kevin McCallister", otkrio je što misli o tom potezu. "Prodano", komentirao je njenu objavu na Twitteru. 

Macaulay, koji se umirovio iz glume i često ističe da može živjeti do kraja života na zaradi od filmova "Sam u kući", podržao je i čovjeka koji je napisao da je sam maknuo Trumpa iz scene u hotelu u New Yorku. 

"Bravo", napisao mu je Culkin. Redatelj prva dva dijela popularne franšize "Sam u kući" Chris Columbus svojedobno je objasnio da Donaldovo pojavljivanje u filmu nisu planirali. On ih je na neki način prisilio da mu to omoguće. 

"Rekao je da smijemo koristiti njegov hotel samo ako i on bude dio filma", ispričao je Columbus. 

Inače, kanadska radiotelevizija CBC je izbrisala Trumpa prije dvije godine iz filma, a njemu to nije bilo drago. "Čini mi se da se Justinu T.-u ne sviđa to što sam ga natjerao da plati NATO i Trgovinski sporazum", obrušio se tada na kanadskog premijera. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene