Ne odustaje on!

Već mu se peti brak raspada, a sada je uhvaćen s lijepom brinetom, bome si je dao truda i oko njezina skromnog zahtjeva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lothar Matthäus snimljen je s lijepom misterioznom brinetom na romantičnom odmoru u Meksiku i to dok prolazi kroz razvod s Anastasijom Klimko.

Legendarni njemački nogometaš Lothar Matthäus iza sebe ima pet propalih brakova, ali to ga naravno ne spriječava da se ponovno zaljubi, a čini se da ga je nova djevojka već osvojila.

60-godišnji Lothar snimljen je s tamnokosom ljepoticom u Meksiku s kojom je ljetos viđen i na romantičnom odmoru u Grčkoj. Prema pisanju njemačkog Bilda riječ je o 31-godišnjoj poduzetnici iz Münchena čiji identitet nije zasad otkriven, a u kojoj je pronašao utjehu dok prolazi kroz razvod od 33-godišnje Anastasije Klimko.

Golupčići su snimljeni kako se opuštaju u popularnom meksičkom odmaralištu Tulum, a bivšem kapetanu Njemačke nogometne reprezentacije nije bilo mrsko ni snimati atraktivnu ljepoticu u zahtjevnim uvjetima. Pozirala mu je u minijaturnom svijetlozelenom bikiniju dok su šetali plažom, nakon čega su se opustili na ležaljkama u luksuznom odmaralištu.

Lothar je dosad u braku bio pet puta, a trenutačno se razvodi od Ruskinje Anastasije Klimko zbog navodnih nepremostivih razlika. Prije nje bio je oženjen sa Silvijom Matthäus, Lolitom Morena, Marijanom Matthäus i Lilianom Chudinovom.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) - 8 Senidah (Foto: Instagram) - 7 +0 Senidah (Foto: Instagram) - 5 Celebrity Senidah napadnuta na pozornici usred nastupa, koncert je odmah morao biti prekinut!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene