A on je bijesan!

Ljubavnica princa Alberta otkrila pravo lice najtužnije princeze? Njezina izjava svima je dala misliti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubavnica princa Alberta Nicole Coste progovorila je javno o princezi Charlene i čini se da o njoj nema nimalo lijepo mišljenje.

Stjuardesa imena Nicole Coste poznata je u javnosti kao dugogodišnja ljubavnica princa Alberta od Monaka, s kojim je dobila sina Alexandrea, koji danas ima 18 godina i jedan dio godine živi s ocem u njegovoj palači.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene od Monaka Malo je bio zbunjen Na ovakvo ponašanje najtužnije princeze na svijetu nismo navikli, evo što je izvodila i time zatekla čak i svog supruga!

Albert je sina tek prije nekoliko godina počeo uključivati ​u živote ostalih članova obitelji Grimaldi, počevši s rođendanskim proslavama i humanitarnim svečanostima, a Nicole je u nedavnom intervjuu za Paris Match pohvalila Alberta kako je lijepo prigrlio Alexa, međutim to je ostalo u sjeni grubih riječi koje je izrekla o princezi Charlene, to jest Albertovoj supruzi.

Nicole, naime, tvrdi da je Charlene iskoristila prvu priliku Albertova odlaska na put i da je Alexandrea dala preseliti u prostorije za poslugu. Nakon njezinih tvrdnji Albert je, prema pisanju stranih medija, ostao bijesan jer je Nicole javno progovorila o tome, a njegov bijes će vrlo vjerojatno biti još veći zbog novog intervjua koji je dala za Daily Mail.

Podsjetimo, Charlene se povukla iz javnog života dok se u Južnoafričkoj Republici oporavljala od emocionalne i fizičke iscrpljenosti, iz koje se nakon deset mjeseci vratila kući i trenutačno navodno boravi u mentalnoj instituciji. I dok je njezina priča zabrinula i rastužila mnoge, Nicole za nju nema nimalo suosjećanja.

"Nije me briga što se događa s njom. Zašto bi me trebalo biti briga? Sve što joj se događa je karma", tvrdi Nicole, koja princezi nije oprostila to što je njezinog sina smjestila s osobljem palače prije vjenčanja s Albertom vrijednog 53 milijuna funti 2011. godine.

Inače, Nicole i njezin sin bili su ljetos pozvani na jedan od vrhunaca društvene scene Monaca, na Bal Crvenog križa, dok se Charlene liječila od misteriozne bolesti.

"Ljudi u Monacu me vole više nego Charlene. Stvarno me vole i poštuju", tvrdi Nicole i dodaje da je ostala bliska s Albertom, s kojim je zapravo imala šestogodišnju tajnu vezu.

"Poznajem tog čovjeka 25 godina", zaključila je Nicole, a Albert se zasad na njezine najnovije komentare i javni istup nije oglasio, no njegova se reakcija željno iščekuje.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Martina Tomčić, Mark Bagarić Mark Bagarić - 1 Mark Bagarić - 2 +21 Mark Bagarić - 4 Celebrity Drastična promjena: Kako nekoliko mjeseci kasnije izgleda dečko zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene