turbulentna veza

Zaljubili su se nakon što ga je pogodila bocom vode, a poslije samo 14 mjeseci rastali su se preko SMS-a

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katy Perry i Russell Brand u braku su bili samo 14 mjeseci, no njihov brak podignuo je mnogo prašine.

Katy Perry i Russell Brand danas su u sretnim vezama te su se skrasili, no svojedobno su podizali dosta medijske prašine vezom i brakom. Katy se probila kao jedna od najpoznatijih pjevačica na svijetu, a Russell je ostvario karijeru u glumačkim vodama. Iako je naizgled sve djelovalo savršeno, njihova je veza od samoga početka bila osuđena na propast, a evo i zašto.

Pogledaj i ovo Katy Perry - 3 sve, samo ne obična Malo je reći da je Katy Perry sve šokirala kad je fotografima okrenula leđa, ono što im je pokazala nitko od nje nije očekivao

Mnoge holivudske romanse nemaju dugi vijek, a to su naučili na teži način Russell i Katy. Pjevačica i glumac zaljubili su se na prvi pogled kada je Katy na Russella bacila plastičnu bocu tijekom proba za dodjelu nagrada VMA 2009. godine. "Sve je to izgledalo kao da me pogodio Kupid", pričao je kasnije Brand u intervjuima. Ona je samo htjela da ju Russell primijeti, a unatoč tome što je odabrala čudan način, ubrzo su bili na prvom spoju.

Samo četiri mjeseca nakon prvog spoja zaručili su se dok su bili u posjetu Indiji. "Katy se nikada ni s kim nije povezala tako kao s Russellom. On je nasmijava kao nitko na svijetu", komentirala je njezina prijateljica u to vrijeme. Vjenčali su se u listopadu 2010. godine, a na privatnoj ceremoniji imali su žonglere i slonove.

Nije trebalo dugo da Katyn prvi suprug postane i njezin prvi bivši suprug. Nakon 14 mjeseci braka njihovu vezu okončao je jedan SMS. Brand je svojoj supruzi napisao da će predati papire za razvod. Uoči rastave dosta su se udaljili, a posljednji Božić dok su bili vjenčani nisu proveli zajedno.

"Katy je bila zaposlena i okupirana drugim stvarima, baš kao i ja", rekao je Russell o njihovu razvodu kasnije. Katy se s druge strane požalila kako je ona pokušavala pronaći vremena za njih, no on nije ni probao. Priznala je kako je dosta vremena provodila na turnejama, no Russell je niti jednom nije posjetio. Kružile su i glasine da je Brand htio osnovati obitelj, no pjevačica je bila previše usredotočena na svoju karijeru te nije htjela napraviti pauzu.

Nakon rastave Katy je pala u depresiju, o kojoj je često pričala. O svemu je progovorila i u dokumentarcu "Part Of Me".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene