A neki su sumnjali u njih...

Ne odvaja se od djevojke mlađe 46 godina, a ljubav joj je izrazio i čudnovatim poklonom za koji je izdvojio pozamašnu svotu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Roberto Cavalli i Sandra Nilsson zajedno su od 2008. godine, a slavni je dizajner sve ostavio u šoku nakon što je švedskoj ljepotici odlučio pokloniti ni više ni manje nego privatni otok.

Modni dizajner Roberto Cavalli svoju je ljubavnu sreću pronašao sa švedskom glumicom koja je od njega mlađa čak 46 godina, Sandrom Nilsson, od koje se danas odvaja u rijetkim trenucima, a iako su mnogi sumnjali da će njihova veza potrajati, oni su zajedno još od 2008. godine.

35-godišnja Sandra očarala je Roberta, koji je svakodnevno obasipa skupocjenim poklonima. Poklonio joj je čak i otok, a vodi je i na luksuzna putovanja. Roberto je za otok izdvojio vrtoglavih 2,5 milijuna funti, a na njemu se nalaze luksuzna vila s četiri sobe, koliba za lov, bazen, teren za golf te ostaci stare vikinške utvrde.

Strani mediji prenosili su glasine kako bi par trebao uskoro stati pred oltar, međutim to se do danas nije dogodilo niti se Sandra u javnosti pojavila sa zaručničkim prstenom na ruci.

Gdje god da se zajedno pojavi, par privlači veliku pozornost, a Roberto je nedavno u društvu Sandre i članova svoje obitelji i bivših supruga proslavio i 81. rođendan.

Prije nego što se počela baviti glumom, Sandra je radila kao manekenka, i to nakon što je kao 14-godišnja djevojčica zapela za oko agentima iz jedne francuske modne kuće. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) +0 Demi Moore (Foto: Profimedia) Nekad i sad Prepoznajete li poznatu glumicu iza ovog izobličenog lica? Opet je na udaru kritika jer sve više sliči voštanoj figuri!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene