kakva priča!

Upoznali su se kad je on imao 18, a ona 41 godinu: Odmah joj je rekao da će se oženiti njome, danas su u braku i imaju dvoje djece

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sam Taylor-Johnson i Aaron Taylor-Johnson upoznali su se na setu mjuzikla "John Lennon: Dečko koji ne obećava". On joj je obećao da će se oženiti njome iako nisu izašli ni na prvi spoj niti se još poljubili. Supružnici su u braku od 21. lipnja 2012. te imaju dvije kćeri.

Redateljica Sam Taylor-Johnson (54) i 23 godine mlađi glumac Aaron Taylor-Johnson od početka veze bili su zanimljivi javnosti zbog svoje dobne razlike, a nedavno se počelo šuškati o tome da se razvode. 

Supružnici, koji jako drže do svoje privatnosti, upoznali su se 2008. na snimanju mjuzikla "John Lennon: Dečko koji ne obećava", koji je Sam režirala i Aaron je u njemu tumačio glavnu ulogu.

Glumac je tada imao 18 godina, a redateljica 41, no nije ih zabrinjavala ta velika razlika u godinama i na prvu su osjetili kemiju. U listopadu 2009. objavili su svoje zaruke, i to na premijeri mjuzikla. Aaron je tada otkrio da je zaprosio Sam točnu u minutu na prvu godišnjicu od njihova susreta 2008. 

Istaknuo je da njihove obitelji i prijatelji podržavaju njegovu i redateljičinu vezu. "Znaju koliko je intenzivan naš odnos", ispričao je. Ipak, par je pričekao s vjenčanjem, a u siječnju 2010. potvrdili su da očekuju prvo dijete. 

U srpnju iste godine su dobili kćer Wyldu Rae i Sam je u jednom intervju rekla da joj je Aaron i prije početka njihove veze otkrio da želi djecu. "Bio je jako jasan oko svoje želje za obitelji", ispričala je. 

Dodala je da ona i glumac rijetko izlaze iz kuće te da je on jako prizemljen i želi biti prisutan u ključnim mjesecima života njihove kćeri.

U siječnju 2012. supružnici su dobili drugo dijete, kćer Romy Hero, a nekoliko mjeseci kasnije, 21. lipnja vjenčali su se nakon tri godine zaruka. Imali su svadbu u crkvi u engleskom Somersetu, a Sam je uzela Aaronovo prezime Johnson, kao i on njezino Taylor. 

Par koji je uvijek krio svoj privatni život istaknuo je da neće govoriti o detaljima vjenčanja. Strani su mediji pisali da su među njihovim uzvanicima bili Beyonce i Elton John. 

Aaron i Sam dali su svojedobno rijetki zajednički intervju 2019. povodom izlaska filma "A Million Little Pieces", za koji su zajedno pisali scenarij i on je glumio u njemu, a ona ga je režirala. 

"Znam što je točno imala na sebi kad smo se upoznali. Bila je to bijela majica koju i dalje ima i volim ju. Promijenila je moj život, iako ne na način na koji sam očekivao", ispričao je glumac. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Artist & Director (@samtaylorjohnson)

Sam je tada otkrila da joj je Aaron rekao da će se oženiti njome čim završe snimanje mjuzikla "John Lennon: Dečko koji ne obećava". "Bili smo profesionalni tijekom cijelog snimanja. No svi su na setu znali za nas. Rekao mi je da će se oženiti mnome, a dotad još nismo bili ni na spoju niti smo se bili poljubili", prisjetila se redateljica. 

Par je skupa 13 godina, a Sam je svojedobno istaknula da su rijetko razdvojeni, no i tada je riječ tek o dva-tri dana. Supružnici žive u Los Angelesu s kćerima i nedavno su američki mediji pisali da se razvode i  prodaju jednu od svojih skupocjenih nekretnina. 

Aaron i Sam kao i uvijek ignorirali su šuškanja, a mnogi tvrde da su jedan od najskladnijih parova u Hollywoodu zbog svoje brige o privatnosti i složnosti od trenutka kad su se upoznali. Zanimljivo je i da redateljica ima profil na Instagramu na kojem dijeli njihove zajedničke fotografije, no glumac nije prisutan na društvenim mrežama. 

Inače, Taylor je privukla pozornost javnosti svojim radom na prvom dijelu franšize "50 nijansi sive", a iz braka s trgovcem umjetnina Jayem Joplingom ima kćeri Angelicu (24) i Jessie (15). 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić +0 Albina Grčić - 2 Celebrity Zbog ovih fotki Albini se u komentaru javila čak i Doris Dragović, a procurile su i neke nezgode s proba za polufinale!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Petar Grašo - 6 +0 Petar Grašo - 1 Celebrity Slovenski mediji pišu da je Petar Grašo u vezi s atraktivnom vinarkom, glasine je komentirao pjevač, a na priče se osvrnula i ona!

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene