dobivali odvratne prijetnje!

Zanosna brineta i nogometaš proživljavali su užasne trenutke kada su se navijači obrušili na njih, ali i na njihovu kćerkicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Granit Xhaka i Leonita Lekaj u braku su od srpnja 2017., a imaju dvije kćeri i mlađa je rođena krajem travnja.

Granit Xhaka (28), koji je na Euru 2020. sa švicarskom reprezentacijom pobijedio svjetske prvake Francuze, upoznao je svoju suprugu Leonitu Lekaj (28) zahvaljujući svom bivšem klubu.  

Nogometaš je sreo zanosnu brinetu 2015. dok je igrao za Borussiju Monchengladbach, a nije poznato kakvu je funkciju Leonita imala tamo. Javnost je zamijetila prvi put Lekaj, koja je odrasla u Prištini, na utakmici Albanije i Švicarske na Europskom nogometnom prvenstvu 2016. kada je navijala za dragog. 

Zanimljivo je da je to bilo prvo prvenstvo na kojem se Granit susreo sa svojim bratom Taulantom, koji igra za albansku reprezentaciju, na suprotnoj strani. Xhaka je tada sa Švicarskom pobijedio s 1:0. 

Granit je zaprosio Leonitu u lipnju 2016., a u srpnju sljedeće godine su se vjenčali. Par je krajem travnja dobio drugu kćer Laneyju dok je prva Ayana rođena 2019. 

Često dijele zajedničke fotografije na Instagramu, no ne pričaju o privatnom životu, a u studenom 2019. su proživljavali teške trenutke zbog čega je Lekaj zaključala svoj profil na toj društvenoj mreži. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEONITA XHAKA (@leonita.x)

Naime, dobivala je grozne prijetnje nakon što se njezin muž razljutio na utakmici njegovog kluba Arsenala protiv Crystal Palacea. Navijači su ovacijama ispratili kada je trener poslao Granita van iz igre i on je pri izlasku poklopio svoje uši, psovao i bacio majicu na tlo.

Neki su hvalili njegov strastveni odgovor navijačima dok su drugi bili bijesni. Još više ih je razljutilo kad je Xhaka maknuo svoju profilnu fotografiju na kojoj je nosio Arsenalovu majicu i zamijenio ju slikom na kojoj ima dres švicarske reprezentacije. 

Nogometaš se odbio ispričati fanovima i objasnio da je bio ljut zbog rezultata utakmice, ali načina na koji se dio ljudi odnosio prema njegovoj obitelji. Otkrio je da su mu poželjeli da njegova kći dobije rak, prijetili da će mu slomiti noge i ubiti njegovu suprugu. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene