Ljubav do smrti

Bili su rođeni jedno za drugo: Nikad se nisu vjenčali, a u tajnoj su vezi proveli 27 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jessica Lange i Sam Shepard u vezi su proveli 27 godina, a zajedno su dobili kćer Hannu Jane Shepard i sina Samuela Walkera Sheparda.

Ljubavna priča Jessice Lange i Sama Sheparda bila je jedna od najvećih holivudskih priča svih vremena. Par se upoznao 1982. godine na snimanju filma "Frances" i nakon toga su se počeli viđati, no pred oltar nikada nisu stali. No zato je njihova priča dobila svoju filmsku ekranizaciju.

Sam je u vrijeme kada je upoznao Jessicu bio u braku s O-Lan Jones, a ona s baletanom Mihailom Barišnjikovim. On i Jessica voljeli su se godinama, no o svojoj su ljubavi rijetko kada pričali u javnosti, štoviše zajedno su bili sve do 2009. godine, a to su otkrili tek dvije godine kasnije.

Sam je jednom prilikom bio izjavio da je Jessica jedina žena s kojom je mogao živjeti, jer koja bi ga druga trpjela, te dodao da je bila nevjerojatno iskrena osoba.

Njihovu ljubav pretočio je u scenarij filma "Lud od ljubavi", priči koja se temelji na sudbini para koji može i ne može biti zajedno, a iako su bili odlučili da o svojoj ljubavi neće puno govoriti, Jessica je bila ta koja je znala prekinuti tu tišinu.

"On je sjajan čovjek, tako prirodan. Niti jedan muškarac ne može se po muškosti usporediti s njim", bila je izjavila.

Sam je 2017. godine preminuo od posljedica Lou Gehrigove bolesti u 73. godini života, a Jessica mu je do smrti ostala najveća ljubav. Zajedno su proveli 27 godina, a tek nekoliko tjedana prije njegove smrti Jessica je u intervjuu za magazin AARP dala veliki intervju u kojem je progovorila i o njemu.

"Ne bih ga nazvala opuštenim i duhovitim, ali svi imamo tu neku mračnu stranu, a on joj je oduvijek znao pristupiti s dozom humora", otkrila je Jessica i priznala čime ju je osvojio.

Jessica je ovih dana navršila 71 godinu, a Sama i dan-danas u njezinu životu nitko nije uspio zamijeniti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene