posve neplanirano

Splitski mural Borisa i Dina Dvornika dobio zanimljiv dodatak zbog kojeg se svi ponovo žele fotografirati pred njim!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Torcida se 2008. godine oprostila od Borisa i Dina Dvornika velikim muralom u Splitu koji je sada neočekivano dobio novo lice.

Koliko su Boris i Dino Dvornik bili omiljeni u rodnom Splitu najbolje dokazuje veliki mural kojim se Torcida oprostila od pokojnog oca i sina.

Pogledaj i ovo Aj Cha (Foto: PR) U čast Dinu Dvorniku Aj Cha festival započeo najvećim hitovima Dina Dvornika na Splitskoj Rivi!

"Nema više Borisa, nema više Dina. Povuklo se more, raspukla se stina. Puno manja sad se čini splitska bina" stihovi su koji od 2008. godine stoje ispisani na zidu u kvartu Mertojak okruženi Dinovim i Borisovim likom, a kultni mural sada je dobio zanimljiv dodatak zbog kojeg se svi opet žele fotografirati pred njima.

Dio zida prekrio je bršljan zbog kojeg je pokojni kralj funka potpuno neplanirano dobio novu frizuru, a kako sada izgleda pogledajte u našoj galeriji.

Podsjetimo, glumačka legenda Boris Dvornik preminuo je u ožujku 2008. u 69. godini života, a samo pet mjeseci kasnije napustio nas je i Dino koji je umro sa samo 44 godine.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Upton (Foto: Getty) Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) +3 Kate Upton (Foto: Instagram) Nekad i sad Već s 19 godina je zaludjela svijet bujnim oblinama i okitila se titulom najseksi žene, a iako je znatno smršavjela, bujni dekolte još je tu!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Doris Dragović (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Nekad i sad Procurile fotografije s vjenčanja Doris Dragović i bivšeg vaterpolista, pogledajte kako je pjevačica izgledala kao mladenka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene