I to nije sve!

Tek su joj 23 godine, a iskeširala je silne milijune na imanje na koje stane 12 automobila, bazen, sportski tereni...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner gradi svoju kuću iz snova na velikom imanju, a blizu nje vile su kupile mama Kris Jenner i sestra Khloe Kardashian.

Najmlađa članica klana Kardashian-Jenner, 23-godišnja Kylie, uživa u luksuzu koji je zaradila zahvaljujući svojim brendovima, a sudeći po pisanju svjetskih medija, priprema teren za izgradnju svoje vile iz snova. Na Hidden Hillsu u Los Angelesu kupila je zemljište veliko dva hektara, na kojem će izgraditi vilu s više od 1600 kvadratnih metara.

Pogledaj i ovo showbuzz iznenadila obožavatelje Milijunašica se pohvalila novom vještinom, inače drugima plaća da to rade za nju

Daily Mail piše kako će na imanju imati garažu u koju stane 12 automobila, sportske terene, bazen, gostinjsku kuću te cijelu vojsku zaštitara koji će se brinuti o njezinoj sigurnosti. Kylie, koju su nekoliko puta proglasili najmlađom milijarderkom, kuću gradi blizu imanja svoje majke Kris i sestre Khloe Kardashian.

Kris i Khloe inače su platile čak 37 milijuna dolara samo kako bi bile susjede. Khloeina vila koštala je 17 milijuna dolara, dok si je mamadžer iskeširala 20 milijuna dolara za svoju vilu.

Djevojke iz popularnog reality klana inače su poznate po svojim luksuznim vilama, a prije nego što se odlučila na kupnju novog imanja, Kylie nije baš živjela u siromaštvu. Kuća vrijedna 36,5 milijuna dolara na Holmby Hillsu također je u njezinu vlasništvu i zasad je nema namjeru prodati, a prije toga je živjela u nešto jeftinijoj vili od 13 milijuna dolara.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene