Jasno je i zašto!

Opasnog Čeha koji prijeti Vatrenima, u sjeni ostavlja ova dama drske ljepote, gdje god da se pojavi, svi je brzo zavole

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kristyna Schickova zasjenila je svog brata i nogometaša Patrika Schicka, koji večeras igra u sastavu Češke reprezentacije protiv naših Vatrenih.

Češka manekenka Kristyna Schickova bila je prava je zvijezda u Italiji, ali i Njemačkoj, gdje njezin brat Patrik Schick trenutačno igra nogomet za Bayer Leverkusen, nakon što se nije najbolje snašao u Romi iako je bio jedan od omiljenih igrača. 

Patrika je u potpunosti zasjenila 24-godišnja sestra čijem drskom stavu i prirodnoj ljepoti malo tko može odoljeti. Krystinu na profilu na Instagramu prati gotovo sto tisuća obožavatelja s kojima dijeli zgode iz privatnog života, ali i sa modnih snimanja koje odrađuje u Americi i diljem Europe.

Čini se da nije nimalo sramežljiva pa joj je na društvenim mrežama najdraže dijeliti fotografije u bikinijima i seksi pozama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristyna 🍒 Schickova (@kristynaschickova)

2013. godine završila je u finalu izbora za Miss Češke, a nakon toga je odlučila krenuti s inozemnom karijerom. No uvijek je čeznula i za obiteljskim životom te danas živi u Pragu sa suprugom i malenim sinom. U intervjuu za LP-Life izjavila je kako najljepša sjećanja ima iz Hollywooda, gdje se družila s glumcem Leonardom DiCaprijem i rokerom Jonom Bonom Jovijem, na čijoj je zabavi jednom sasvim slučajno završila i koji joj je ujutro za doručak pripremio jaja sa slaninom. 

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Manekenka Mia Franić (Foto: Dnevnik.hr) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) +16 Mia Franić (Foto: Instagram) Celebrity Svi su gledali u bujni dekolte zanosne Splićanke, a zbog haljine koju je nosila našla se i u malim problemima

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat - 3 Vanja Horvat - 3 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) +0 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) Celebrity Bivša supruga Zorana Mamića mami uzdahe i u 50. godini, ne laskaju joj uzalud da je najljepša hrvatska baka

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene