Spremni na sve!

Tko je veličanstvena sedmorka koja će uskočiti kraljici kod obavljanja dužnosti? Zna se i što ona misli o smanjenju obaveza!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljici Elizabeti će tijekom oporavka, koji su je preporučili liječnici, pomagati sedam članova obitelji.

Britanska kraljica Elizabeta već neko vrijeme mora odmarati prema preporuci svojih privatnih liječnika i čuvati zdravlje, a u oporavku će joj pomagati čak sedam članova kraljevske obitelji, prenosi Mirror.

Pogledaj i ovo Kate Middleton u fazi liječenja Kate Middleton ima rak, šokirala obraćanjem javnosti nakon mjeseci čekanja: ''Bio je to veliki šok, teški mjeseci su iza mene''

Viši članovi obećali su da će uskočiti i pomoći 95-godišnjoj kraljici koliko god to bude potrebno, budući da će ona morati smanjiti svoje obaveze i aktivnosti i to navodno sve do sljedećeg proljeća.

Njezino Veličanstvo nastavlja se odmarati u dvorcu Windsor nakon što je bila prisiljena odustati od odlaska na Obilježavanja dana sjećanja u Cenotafu, a Buckinghamska palača ublažila je strahove u vezi s njezinim stanjem nakon što je objavila da je pretrpjela istezanje u leđima, zbog čega je duboko razočarana što je propustila to događanje.

Princ Charles i vojvotkinja Camilla, princ William i Kate Middleton, te princeza Anne kao i princ Edward i njegova supruga Sophie su spremni pomoći koliko god je potrebno, a u britanskoj su javnosti već dobili nadimak "veličanstvene sedmorke". Izvori iz palače potvrdili su i da kraljica nema namjeru odstupiti od kraljevskih dužnosti, ali shvaća da će u budućnosti morati manje raditi.

Kraljica je prvu naredbu liječnika o mirovanju dobila gotovo mjesec dana nakon što je 20. listopada bila primljena u bolnicu na preliminarne pretrage i nakon što je provela noć u bolnici nakon osam godina.

“Kraljica je i dalje oštra kao igla, ali realnost je da mora uzeti period odmora nakon iznimnih napora i početka normalnih dužnosti nakon što su ukinute restrikcije zbog koronavirusa. Stariji članovi obitelji slažu se u tome da će joj biti na raspolaganju da joj pomognu gdje god mogu i koliko god je potrebno", potvrdio je izvor s dvora.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lepa Brena (FOTO: Youtube) Celebrity Brenin sin ostavio djevojku i u tajnosti ljubi majčinu kolegicu, a njoj se to ne usudi priznati? "Koliko znam, ne smije joj reći"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene