Hoće li ju poslušati?

Kraljica Elizabeta brani Williamu jednu stvar, boji se što bi ih moglo zadesiti: "Zbog toga noćima ne spava i vrlo je zabrinuta"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljica Elizabeta je zabranila princu Williamu da upravlja helikopterom jer je u velikom strahu da mu se ne dogodi nesreća i ugrozi se linija nasljeđivanja prijestolja.

Britanska kraljica Elizabeta je prema pisanju tamošnjih medija zabranila princu Williamu da prestane upravljati sam helikopterom dok se u njemu nalaze i drugi članovi obitelji jer se boji katastrofe koja bi ih mogla zadesiti.

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

Daily Mail piše kako je 95-godišnja kraljica već nekoliko puta razgovarala s 39-godišnjim unukom i tražila od njega da prestane pilotirati, pogotovo po lošem vremenu jer smatra kako to ugrožava liniju nasljeđivanja prijestolja.

William i Kate često lete s pilotom i posadom, ali on ponekad i sam upravlja helikopterom, a za to je tražio i dopuštenje nakon rođenja njihova najmlađeg sina, princa Georgea 2013. godine. Neslužbena pravila obično ne dozvoljavaju članovima kraljevske obitelji da lete zajedno, ali propisi su ublaženi otkako su im se rodila djeca.

"Njezino Veličanstvo je bliskim prijateljima i dvorjanima reklo da bi voljela da William prestane sam letjeti, osobito po lošem vremenu, jer helikopteri nisu najsigurniji oblik prijevoza. Zbog toga noćima ne spava i vrlo je zabrinuta. Ona zna da je William sposoban pilot, ali ne misli da je vrijedno rizika da on, Kate i djeca nastave letjeti zajedno i ne može zamisliti što bi se dogodilo u slučaju nesreće. To bi izazvalo ustavnu krizu", izjavio je izvor blizak kraljici za Sun.

Princ William je inače obučeni pilot i pripadnik Kraljevskih zračnih snaga i veliki je zaljubljenik u pilotiranje. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) +3 Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Nekad i sad Nekad najljepša djevojčica na svijetu godinu ispratila u golišavom izdanju na plaži, fanovima se požalila i na probleme koje je imala

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene