Nema s njom šale

Kraljica je izvukla skrivenog asa iz rukava i jasno dala do znanja princu Harryju što misli o intervjuu kod Oprah

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljica Elizabeta obratit će se britanskoj javnosti na sam dan emitiranja intervjua princa Harryja i Meghan Markle i to nekoliko sati prije njegova početka.

Ne stišava se bura u javnosti oko velikog intervjua princa Harryja i Meghan Markle koji su dali proslavljenoj voditeljici i medijskoj mogulici Oprah Winfrey, čije je emitiranje najavljeno za 7. ožujak, a kraljica Elizabeta je o tome saznala iz medija.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

No, ima i ona svog asa u rukavu, pa će se i ona upravo tog navedenog datuma obratiti naciji i to nekoliko sati ranije, tijekom kojeg će između ostalog pohvaliti prinčeve Charlesa i Williama i dati im javnu podršku.

Inače, kraljica je 8. ožujka trebala biti na obilježavanju godišnjice Commonwealtha u Westminsterskoj opatiji, ali je to po prvi put u gotovo pola stoljeća otkazano zbog koronavirusa. Umjesto toga odlučila se obratiti javnosti 7. ožujka i podijeliti sa svima svoju godišnju poruku. Obraćanje će biti prikazano nekoliko sati prije intervjua njezina unuka i njegove supruge s kojom je napustio kraljevsku obitelj. Ono što je zanimljivo i njezini će se ostali članovi pojaviti u programu s Elizabetom, a mnogi su odmah zaključili kako ju za Harryja i Meghan nije nimalo briga.

Njihov intervju traje 90 minuta i u SAD-u će biti prikazan u 20 sati navečer, no nije poznato kako će ni kada će ga Britanci moći pogledati.

Inače, pojavili su se i neki navodi da će isti biti malo ublažen ili izmijenjen obzirom da je Harryjev 99-godišnji djed i princ Philip hospitaliziran prije nekoliko dana u Londonu jer se nije osjećao najbolje.

Harry i Meghan navodno su ostali šokirani nakon što im je kraljica Elizabeta oduzela preostala pokroviteljstva i to nakon što je procurila vijest o intervjuu s Oprah koji bi trebao otkriti dosta zanimljivih i dosad nepoznatih detalja o životu na britanskom dvoru.

A šokiran i tužan ostao je i Harryjev brat princ William koji smatra da se njegov brat ne ponaša primjereno i ne poštuje kraljicu Elizabetu i Krunu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene