Ovo ne ide nabolje

Stigao hladan odgovor iz palače nakon što je Harry prijateljici otkrio detalje njihova razgovora, jasno mu poručili što misle

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljevsku je obitelj naljutilo to što je princ Harry sa svojom prijateljicom i novinarkom Gayle King podijelio detalje njihova privatnog razgovora.

Izbio je novi rat u kraljevskoj obitelji nakon što je otkriveno da su princ Harry i Meghan Markle svojoj prijateljici i novinarki Gayle King povjerili detalje privatnih obiteljskih razgovora, a ona dio podijelila s cijelim svijetom.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Gayle je u jednoj televizijskoj emisiji izjavila da je princ Harry konačno razgovarao s ocem Charlesom i bratom Williamom nakon bombastičnog intervjua s Oprom Winfrey, ali da ti razgovori nisu bili nimalo produktivni. Uz to je dodala i kako je Meghan bila jako tužna jer nikome iz kraljevske obitelji nije palo napamet nazvati je. Sve to naišlo je na ledenu reakciju iz Buckinghamske palače.

"Niti jedno od domaćinstava, niti Kraljica, niti princ od Walesa, niti vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea neće komentirati privatne razgovore koje vode", izjavio je za Daily Mail visoki izvor iz palače.

Naime, oni su to shvatili kao ozbiljnu izdaju povjerenja i neuspjeh pokušaja obnove njihovih međusobnih odnosa.

Odnosi između kraljevske obitelji narušeni su već godinu dana, otkako su Harry i Meghan odlučili napustiti svoje službene dužnosti, a sve je dodatno pogoršao intervju s Oprom u kojemu su iznesni neki šokantni detalji. Između ostalog Meghan ih je optužila za rasizam, otkrila detalje sukoba s Kate Middleton i svoje namjere da si oduzme život, a Harry je izjavio da se osjećao kao u zatvoru.

Kraljica Elizabeta nakon toga se očitovala službenom izjavom u kojoj je rekla da se osjeća jako zabrinuto zbog svega, dok je William pred novinarima izjavio da oni nikako nisu rasistička obitelj i da će razgovarati s bratom, što, čini se, nije prošlo u najboljem redu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene