Stigla reakcija

Kraljevska obitelj oglasila se povodom rođenja kćeri princa Harryja i Meghan, evo što su im kratko poručili

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanska kraljevska obitelj rekla je da je presretna zbog rođenja Lili, kćerkice princa Harryja i Meghan.

Kraljica Elizabeta II, princ Charles i Camilla te princ William i vojvotkinja Kate Middleton primili su vijest o rođenju i presretni su, rekao je u nedjelju glasnogovornik Buckinghamske palače.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

Glasnogovornik Harryja i Meghan i njihova zaklada priopćili su prije toga u nedjelju da je vojvotkinja od Sussexa u petak u Kaliforniji rodila drugo dijete, Lilibet 'Lili' Dianu Mountbatten-Windsor.

Djevojčica je dobila ime Lili po prabaki, čiji je nadimak Lilibet, a drugo ime, Diana, dobila je po Harryjevoj majci, pokojnoj princezi od Walesa.

Djevojčica teška 3,2 kilograma rođena je u petak u 11.40 sati u bolnici u Santa Barbari, u Kaliforniji. I majka i dijete su zdravi i dobro, potvrdili su u službenoj izjavi i na web stranici, prenosi BBC.

"4. lipnja postali smo blagoslovljeni dolaskom naše kćeri Lili. Ona je više od svega što smo ikada mogli zamisliti, a mi ostajemo zahvalni na ljubavi i molitvama koje smo dobivali sa svih strana svijeta. Hvala vam na vašoj ljubaznosti i podršci tijekom ovog vrlo posebnog perioda za našu obitelj", piše u zahvali koju su Meghan i Harry objavili na svojoj službenoj web stranici.

Malenoj su dali ime po kraljici Elizabeti, odnosno njezinom nadimku Lilibet, a počast su odali i Harryjevoj pokojnoj majci princezi Diani i time potvrdili nagađanja obožavatelja kraljevske obitelji.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene