Uvijek je bila posebna

Otkriveni iznenađujući detalji iz djetinjstva kraljice Elizabete koji su šokirali britansku javnost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nepoznati detalji života britanske kraljice Elizabete otkriveni su u knjizi "The Guverness" autorice Wendy Holden.

Nova knjiga autorice Wendy Holden "The Guverness" iznijela je dosad nepoznatu tvrdnju o 94-godišnjoj kraljici Elizabeti II i to podatak iz njezina djetinjstva prema kojem joj je patila od opsesivno-kompulzivnog poremećaja zbog kojeg je primjerice olovke uvijek slagala u ravnu liniju kako bi se osjećala sigurno.

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta II. Njena kći otkrila je detalje Kraljicu Elizabetu brinula je jedna stvar prije njezine smrti, čini se kao da je cijelo vrijeme imala predosjećaj

Knjiga koja je na Amazonu opisana kao povijesna i biografska govori o Marion Crawford koja je bila učiteljica Njezina veličanstva dok je bila mlada princeza. Jedno poglavlje, o koje piše britanski The Sun, otkriva da je Elizabeta II kompulzivno slagala olovke i tanjure kada je imala priliku za to.

"Marion, koja se specijalizirala za dječju psihologiju, shvatila je da je bila riječ o opsesivnom poremećaju. Na pitanje zašto tako slaže predmete, Elizabeta joj je odgovorila da se zbog toga osjeća sigurno, ali na pitanje sigurno od čega joj nikada nije odgovorila", piše u knjizi.

Sama Marion je u vlastitoj knjizi "Male princeze" iz 1950. godine priznala da je tada buduća kraljica koju je ona zvala Lilibet bila vrlo uredno dijete koje je svoje stvari držala besprijekorno uredno i čuvala ih.

"Svojedobno sam postala prilično zabrinuta za Lilibet i njezine faze. Postala je gotovo previše uredna. Tijekom večeri bi nekoliko puta ustajala iz kreveta kako bi uredno posložila cipele i odjeću", otkrila je Marion, dodajući da ju Elizabetina sestra Margaret uskoro počela imitirati i smijati joj se zbog takvih postupaka.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) +4 MacKenzie i Jeff Bezos (Foto: Getty Images) Celebrity Ovo je najbogatija žena na svijetu: Zbog muža milijardera koji ju je prevario s voditeljicom o njoj bruji cijeli svijet

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene