Što manje, to bolje

Iako sve zanima tko je njezin misteriozni dečko, zbog oskudnog bikinija ipak je ona glavna atrakcija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dizajnerica Kimberley Garner uhvaćena je sa svojim misterioznim dečkom na plaži u Miamiju, gdje je u bikiniju s tangicama bila glavna atrakcija.

Modna dizajnerica Kimberley Garner i dalje ističe da je zabrinuta zbog situacije s pandemijom koronavirusa u svijetu, nedavno je na društvenim mrežama priznala kako još uvijek odbija sve pozive na druženja s većim brojem ljudi, ali zato svoje slobodno vrijeme provodi s novim misterioznim dečkom na plaži u Miamiju.

Pogledaj i ovo showbuzz Opako! Najviši i najopasniji prorezi na haljinama koje ćete vidjeti, o ovim polugolim izdanjima brujalo se ove godine naveliko!

Njihovo zajedničko pojavljivanje nije promaklo dežurnim paparazzima. 29-godišnja Kimberly za dan na suncu odabrala je ljubičasti bikini s tangicama, pa njezinom novom dragom nije bilo lako skinuti pogled s tog prizora, a snimio je i video koji je ona objavila na svom Instagramu. 

Kimberley se u jednom trenutku malo opustila pa je otkopčala gornji dio bikinija, a a u trenutku kada je shvatila da je na meti objektiva sakrila je grudi rukama i zakopčala se. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kimberley Garner (@kimberleygarner)

Prije Miamija par je bio na Barbadosu odakle su njezine fotografije u sićušnom kupaćem kostimu obišle svijet, a malo tko se nije divio savršeno utreniranoj figuri.

Svoju izgled i besprijekornu liniju uspješna dizajnerica može zahvaliti i promjenama u načinu života koje je uvela tijekom pandemije koronavirusa, a koji se najviše tiču njezina zdravlja.

"Hvala svima na porukama o tijelu. Totalno sam promijenila svoje stavove prema svemu, uključujuči i zdravlje. Tijekom prvog vala sam bila toliko zabrinuta za svoje najmilije da sam počela kuhati samo zdravu hranu. Tijelo mi je sada postiglo prirodnu ravnotežu. Obično sam svake godine prilikom odlaska na plažu osjećala dozu nesigurnosti, ali ovo je prvi put da se zapravo osjećam ugodno, snažno i dobro", otkrila je na društvenim mrežama.

Kimberley je prije godinu dana otkazala vjenčanje koje se trebalo održati u tajnosti i prekinula dugogodišnju vezu.

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene