tajnoviti sportaš

Intrigira javnost suprugom koju skriva: Samo je jednom pokazao kako izgleda, a fotografi je još nisu uspjeli uhvatiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Khabib Nurmagomedov oženio se Patimom kada je imao 22 godine te imaju sina i kćer.

UFC-ov borac Khabib Nurmagomedov (32) u subotu je pobijedio Justina Gaethjea i obranio svoj pojas, a onda iznenadio svijet odlukom o prekidu svoje karijere. 

Khabib je objasnio da je to učinio zbog svoje majke obećavši joj da je to njegova zadnja borba. U životu UFC borca postoji još detalja koji intrigiraju javnost i jedan od njih je njegova supruga Patima. 

Pokazao ju je tek jednom na svom Instagramu, a kako pišu strani mediji, rođena je u Sil'diju, planinskom selu u Dagestanu gdje se rodio i on. Patima je Khabibova prva ljubav i kolegica iz školske klupe. 

Iako mediji prate borca, njegovu suprugu nisu uspjeli još fotografirati. "Moja obitelj je zatvorena tema", istaknuo je jednom Nurmagomedov koji se oženio Patimom kad je imao 22 godine. 

Imali su raskošno vjenčanje, kao što nalaže tradicija njihovog kraja i bilo je prisutno 3000 ljudi. Patima je prema islamskim običajima lice prekrila velom, a smjeli su ju vidjeti tek muž i rodbina. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When ALLAH with you, nobody can broke you, nobody 👊⚔️ Thanks Father for everything, you teach all my life, may ALLAH grant you the highest Paradise 🤲 - Когда Всевышний с тобой ни что тебя не сломает, абсолютно ничто. Спасибо Отец за все, чему ты меня научил в этой жизни, дай Аллах тебе наивысшую ступень Рая 🤲

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

Kako izgleda Khabibova supruga, svijet je imao priliku vidjeti tek kada je borac objavio njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu. Ruski mediji su pisali da Patima vrijeme uglavnom provodi kod kuće, a poznato je da supružnici imaju kćer Fatimu (5) i sina Magomeda (3). U rujnu prošle godine su objavili da očekuju treće dijete, no kasnije nisu objavili spol bebe. 

Koliko je posljednja borba Khabibu bila emotivna, pokazao je kada je zaplakao nakon pobjede. Naime, ove godine mu je umro otac Abdulmanap koji imao kroničnih problema, od koronavirusa. Njegova majka ga je molila da se ne bori više bez oca. 

"Tri dana razgovarali smo o ovoj borbi i na kraju je majka pristala da odradim još jednu i niti jednu više. Dao sam majci svoju riječ i tako će i biti. Ovo je kraj moje karijere", rekao je. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene