Potpuno promijenila život

Svi smo već i zaboravili da je bila pjevačica, a mikrofon je zamijenila drugačijim poslovima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kelly Osbourne 2002. godine pojavila se na svjetskoj glazbenoj sceni sa svojim prvim albumom, a najveći hit joj je zapravo obrada Madonnine pjesme.

Kći legendarnog rokera Ozzyja Osbournea i bivša reality zvijezda Kelly Osbourne posljednjih dana plijeni pažnju zahvaljujući drastičnoj transformaciji imidža i znatnom gubitku kilograma, a ta slavna dama nekoć je bila i pjevačica.

Pogledaj i ovo Kelly Osbourne Jedna od najvećih transformacija Pamtimo je kao punašnu i problematičnu slatkicu, a onda je izgubila 40 kilograma i dobila potpuno novi izgled!

Kelly, koja ovih dana slavi 36. rođendan, svijetu se predstavila još početkom novog milenija kao pjevačica, a svoj prvi album "Shut Up" objavila je 2002. godine, taman u vrijeme kada se počeo na MTV-u prikazivati reality show njezine obitelji "The Osbournes". Album je najavljen obradom Madonnina hita "Papa Don't Preach", a objavila je još nekoliko singlova, uključujući i duet sa slavnim ocem Ozzyjem, s kojim je obradila njegovu pjesmu "Changes".

Unatoč tome što su joj kritičari djelomično i pohvalili album, Kelly je brzo odustala od pozornica. Objavila je i drugi album "Sleeping With Nothing", no mediji su ju već počeli prozivati zbog brojnih kontroverzi. Sve je završilo tako da je obitelji priznala kako je ovisna o tabletama protiv bolova te je otišla u kliniku za odvikavanje.

Kada se vratila, Kelly je karijeru nastavila drugačijim putem, a brzo je iščeznula i njezina baza obožavatelja koji su je neko vrijeme pobožno pratili. Bila je voditeljica, pisala je kolumnu te se pronašla u brojnim poslovima povezanima s medijima, no mikrofonu se više nije vratila u smislu pjevanja.

Osim očitim gubitkom kilograma Kelly pažnju plijeni i vezom s 21-godišnjom zvijezdom TikToka Griffinom Johnsonom, s kojim se sve češće druži. Osim što su viđeni u šetnjama, nekoliko su puta zajedno izašli u noćni provod i na večere, međutim niti jedno od njih zasad nije potvrdilo da su u ljubavnoj vezi.

Kelly je ponosna što je izgubila 38 kilograma, a nekoliko je puta jasno dala do znanja da je na tome naporno radila te da će sada uživati u svom novom tijelu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nina Badrić Celebrity Zar i ona? Nina Badrić prolazila je kroz pravu dramu, morala je kontaktirati i policiju jer nije vidjela drugi izlaz

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene