Izgubila 60 kilograma!

Njezina transformacija jedna je od najvećih koju pamtimo, bila je na rubu zbog ovisnosti i mentalnih problema, a danas je to nova žena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kelly Osbourne na Instagramu je pokazala drastičnu promjenu imižda i priznala čime ju je sve postigla.

Kelly Osbourne šokirala je svoje pratitelje na društvenim mrežama nakon što je objavila svoju najnoviju fotografiju i pokazala kako trenutačno izgleda.

Pogledaj i ovo Kelly Osbourne Jedna od najvećih transformacija Pamtimo je kao punašnu i problematičnu slatkicu, a onda je izgubila 40 kilograma i dobila potpuno novi izgled!

36-godišnja Kelly pozirala je s dvije punđice u ljubičastoj kosi koja joj je već neko vrijeme zaštitni znak, ali svi pričaju o drastičnom gubitku kilograma koji je doveo do potpuno novog izgleda. Kći legendarnog rokera Ozzyja i Sharon Osbourne nikada nije bila mršavija, a to su primijetili i njezini pratitelji.

"Prelijepa si izvana i iznutra", "Ljepotica", "Ma to nisi ti", "Sjajno izgledaš", "Nevjerojatno što operacije mogu učiniti", "Tko je ovo? Zbunjena sam", "Izgledaš kao neka druga osoba", "Nalikuješ na mamu Sharon", "Jesi li radila nešto s usnama? Izgledaš drugačije" "Ljudi, tko je ova žena", "Što se dogodilo s licem", "Bila si prelijepa prije, a prelijepa si i sada", dio je komentara koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne)

Kelly je u kolovozu prošle godine otkrila kako se podvrgnula tajnoj operaciji želuca kako bi smršavjela.

"Bila sam na operaciji i nije me briga što drugi o tome misle. Uspjela sam i ponosna sam na sebe. Promijenila sam oblik želuca, i to još prije dvije godine. Nikada, ali nikada neću lagati o tome jer to je najbolja stvar koju sam u životu učinila.

U nedavnom razgovoru za Hollywood Raw detaljno je opisala injekcije i tretmane na koje se odlučila kako bi promijenila oblik lica i čeljusti, također jer je htjela izgledati što mršavije i nakon što je doživjela disfunkciju čeljusti.

"Promijenila sam oblik lica. Imala sam jak oblik disfunkcije čeljusti i da bi to spriječili, liječnici su mi davali injekcije nakon kojih sam počela izgledati mršavije. Ljudi su tada primijetili da sam stvarno smršavjela jer sam se sasvim promijenila", objasnila je Kelly.

U memoarima koje je napisala i objavila 2017. godine Kelly je progovorila o borbi s viškom kilograma i zloupotrebom droga. Prije nego što je otišla na operaciju, morala se otrijezniti i biti čista kako bi mogla donostii važne i velike odluke.

"Prvo sam morala postati sretna. Morala sam popraviti stanje u vlastitoj glavi prije nego što popravim tijelo. Nikada nemojte započinjati ovako nešto ako niste dobro promislili. Prestala sam piti i to je najbolja odluka koju sam donijela. Zaista sam željela popraviti stvari koje su se u meni prelomile. Nisam savršena, još uvijek puno griješim, padam, ali se i dižem", izjavila je Kelly.

Dodala je i kako je od jednog pića dnevno završila na tri ispijene boce šampanjca i 24 žestice u jednom danu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Megan Fox (Foto: Profimedia) Celebrity Zgodna glumica šokirala prečudnom haljinom, sićušne trake jedva su prekrile strateške dijelove!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene