tko bi rekao

Nikada nije mislio da će biti slavan poput svoje bivše, bili su par dvije godine, a danas se izbjegavaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Keira Knightley i Jamie Dornan hodali su dvije godine još prije nego što se on okušao u glumačkim vodama.

Glumica Keira Knightley i danas slavni joj kolega Jamie Dornan na početku svojih karijera bili su par, i to čak dvije godine. Prije nego što je knjiga o Christianu Greyu, kojeg u filmu tumači Jamie, uopće bila u planu, glumac je radio kao model, a zaljubio se u onda već poznatu glumicu.

Pogledaj i ovo showbuzz Je li dovoljno dobra? VIDEO Orgazam baš kao iz filma – uvjerite se sami!

Par je vezu započeo 2003. godine nakon što su se upoznali na snimanju promotivne kampanje za engleskog draguljara Aspreyja. Držali su se dosta po strani kako bi izbjegli veću pozornost medija i paparazza, s obzirom na to da je u to vrijeme Keira bila na vrhuncu popularnosti zbog filma "Pirati s Kariba".

"Veliki je pritisak kada hodaš s nekim poznatim licem kao što je Keira", rekao je Dornan kada su prekinuli. U to vrijeme smatrao je da nikada neće biti uspješniji od svoje bivše djevojke, a to im je zadavalo i probleme u vezi.

"Muškarac bi trebao biti alfa u vezi, a s nama nije bilo tako. Ona je bila u centru pozornosti i zarađivala je puno više od mene", komentirao je Jamie te je dodao kako mu je upravo Keira pomogla da se pripremi na slavu koju je dobio nakon uloge u filmu "50 nijansi sive". Iako se šuškalo da su se pomirili, Keira i Jamie prekinuli su te su se zauvijek rastali nakon dvije godine ljubovanja.

Keira je nakon prekida navodno saznala da je na Jamieja oko bacila njezina prijateljica Sienna Miller te ju je nazvala i upozorila da stoji dalje od glumca.

Prije nekoliko godina Keira i Jamie bili su na istom tulumu nakon dodjela nagrada BAFTA u Los Angelesu, no tada su se izbjegavali. Razgovarali su s istim ljudima, no jedno drugo nisu ni pogledali. Oboje su danas u sretnim brakovima i sretni su sa svojim obiteljima.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Alejandra Silva i Richard Gere (Foto: Profimedia) Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Profimedia) Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Profimedia) Richard Gere (Foto: AFP) +4 Richard Gere (Foto: Getty Images) Celebrity U 71. godini dobio drugo dijete s 33 godine mlađom, dolazak prinove htjeli su zatajiti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene