stvari su jednostavne!

Omiljeni glumac napokon otkrio što se krije iza fotke koja je zabrinula njegove fanove pa postala predmet sprdnje na internetu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Keanu Reeves ispričao je o čemu je točno razmišljao u trenutku kada je nastala fotografija koja već godinama kruži internetom pod nazivom "Tužni Keanu".

Glumac Keanu Reeves otkrio je voditelju Stephenu Colbertu stvarnu priču iza fotografije koja već dugi niz godina kruži internetom te je čak postala i meme pod nazivom "Tužni Keanu". Na fotografiji slavni glumac naizgled potišten sjedi u parku i jede sendvič, a ispričao je o čemu je u tom trenutku razmišljao.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves stiže omiljeni glumac Keanu Reeves dolazi u Hrvatsku sa svojim bendom, evo gdje i kada će nastupiti holivudska zvijezda!

"Čovječe, samo sam jeo sendvič! Bio sam gladan", rekao je Reeves i nasmijao mnoge. Mediji su 2010. godine, kada je fotografija nastala, pisali kako je glumac potišten zbog situacije u privatnom životu, a čini se kako je priča ipak puno jednostavnije prirode.

Keanu ovih dana promovira novi nastavak kultnog filma "Matrix", koji u kina stiže sljedećeg tjedna, a komentirao je i opasne scene koje je snimao s kolegicom Carrie-Anne Moss. Zbog jedne od njih glumci su nekoliko puta skočili sa zgrade od 46 katova.

"Htjeli smo da scena ima savršeno osvjetljenje te smo je snimali tijekom jutra, a sa zgrade smo skočili dvadesetak puta prije nego što smo dobili ono što smo htjeli", priznao je Reeves. Oboje su se dugo psihički pripremali za takvu scenu, a nadaju se da će publika biti zadovoljna.

"Srce mi je ubrzano kucalo i trebalo mi je neko vrijeme da se smirim jer to je stvarna opasnost i nalet adrenalina je neizbježan", priča Keanu Reeves.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: AFP) +0 Jason Momoa (Foto: Getty Images) Celebrity Aquaman i u stvarnom životu! Isklesani glumac priredio show na plaži, osim mišića, pokazao je i zavidne vještine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene