Bila u Playboyu

Uvijek spremno pokazuje svoje bujne obline i ponosna je na njih, a poznati otac podržava svaki njen potez

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hayley je kći Davida Hasselhoffa, a nedavno je ušla u povijest kao prva plus-size manekenka koja je krasila naslovnicu časopisa Playboy. U ljubavi joj cvjetaju ruže, a slavni otac ponosan je na sve što ona napravi.

Mlađa kći glumca Davida Hasselhoffa, 28-godišnja Hayley, upisala se u povijest kao prva plus-size manekenka koja je završila na naslovnici časopisa Playboy. Naslovnicu njemačkog izdanja časopisa objavila je i na svojem Instagramu, gdje je istaknula kako je počašćena dobivenom prilikom.

"Pomislila sam si: "Pa imam 28 godina". Imam svoja prava na to kako ću tretirati svoje tijelo i znam kako slaviti što sam takva. Veličina je možda važna za djevojke koje na Playboy gledaju kao na časopis koji predstavlja idealističke standarde ljepote. Drago mi je da sam mogla biti dijelom povijesti tako da sam pozirala za Playboy", rekla je onda Hayley.

Hayley inače na privatnom planu cvjetaju ruže, a uživa koliko može sa svojim dečkom Dominicom Charlesom Farrellom. Iako su zbog obaveza često odvojeni, jako dobro znaju kako očuvati svoju ljubav. Zajedno su tri godine, a čitavo to vrijeme balansiraju između Europe i SAD-a.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hayley amber hasselhoff (@hhasselhoff)

Mlada manekenka inače obožava skupe krpice i luksuzne brendove, što nikada nije krila. Obožava odlaziti i na skupe tulume, a dečko joj često pravi društvo. Osim seksi fotki, na svom Instagramu često dijeli objave vezane za promicanje svijesti o mentalnom zdravlju, za koje kaže da je njoj iznimno važno. Svojih 126 tisuća pratitelja redovito podsjeća na to da paze na sebe te da potraže pomoć u bilo kojem trenutku ako im je teško.

Hayleyina je mama Davidova bivša supruga Pamela Bach, s kojom je u braku bio od 1989. do 2006. godine, a zajedno imaju i 30-godišnju kćer Taylor Ann, koja je odigrala važnu ulogu u očevu skandalu koji mu je zamalo uništio karijeru.

Naime, 2007. godine internetom je kružila snimka pripitog Hasselhoffa koju je snimila Taylor Ann, a David je kasnije objasnio da je kći snimila taj video kako bi mogao vidjeti kako se ponaša pod utjecajem alkohola i da je namjerno objavljen.

Zbog snimke je glumac tada izgubio prava viđanja obiju kćeri, koje su još bile maloljetne. Dvije godine kasnije Hasselhoff je preko svog odvjetnika poručio da se liječi od alkoholizma i kasnije se ponovno ujedinio s kćerima.

Hasselhoff, koji se proslavio kao Mitch u seriji "Spasilačka služba", danas je u sretnom braku s 27 godina mlađom imenjakinjom svoje kćeri, Hayley Roberts, s kojom se vjenčao 2018. godine.

"Moj tata podržava me u svim odlukama koje radim u svojoj karijeri. Moji mama i tata uvijek su me podržavali u svemu što sam radila", kazala je Hayley za Daily Mail.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić Celebrity Osim što odlično pjeva i izgleda, svi pričaju i kako naša Albina govori engleski, pogledajte video!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene