ide na olimpijske igre!

Otac joj je jedan od najpopularnijih muškaraca na svijetu, a ljubavna priča njezinih roditelja rastapa srca!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jessica Rae Springsteen kći je legendarnog Brucea Springsteena i Patti Scialfe, a od malih nogu bavi se jahanjem. Objavljeno je da će upravo ona predstavljati SAD na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Kći jednog od najpopularnijih glazbenika na svijetu Brucea Springsteena ide na Olimpijske igre i predstavljat će SAD u jahanju. 29-godišnja Jessica Rae Springsteen već je godinama u vrhu jahačkih skokova u državi. S mnogih je natjecanja otišla kao pobjednica, stoga i ne čudi što su upravo nju odabrali da predstavlja svoju državu u Tokiju.

Pogledaj i ovo Branimir Mihaljević I naše razmišljaju o tome! Zvijezde na rasprodaji: Tina Turner, Bob Dylan, Shakira! Zašto prodaju prava na svoje pjesme?

"Jahanjem sam se počela baviti još kao djevojčica. Moja se majka oduvijek htjela baviti jahanjem, a ja sam krenula za njom. Kada smo se preselili u New Jersey, preko puta kuće bio je hipodrom na kojem sam redovito vježbala i nije trebalo dugo da se zaljubim u taj sport", rekla je jednom prilikom Jessica. To će joj ujedno biti i prvo natjecanje na Olimpijskim igrama, iako se već i ranije pokušala probiti u olimpijski tim, no nije joj uspjelo.

Jessica je rođena 30. prosinca 1991. godine i drugo je dijete glazbenika Brucea Springsteena i njegove supruge Patti.

Bruce Sptingsteen i Patti Scialfa upoznali su se početkom 80-ih godina u jednom baru u New Jerseyju. I Patti je pjevačica i gitaristica, a upravo ih je glazba povezala. Bruce ju je pozvao da ide s njegovim bendom na turneju, a zbog toga je odgodila snimanje vlastitog albuma. U to je vrijeme ona bila u vezi s glumcem Tomom Cruiseom, no njihova ljubav bila je kratkoga vijeka.

Springsteen se u međuvremenu rastao od svoje tadašnje supruge Julianne Phillips te su nedugo zatim on i Patti počeli živjeti zajedno. Živjeli su u New Jerseyju, New Yorku i Los Angelesu, a u srpnju 1990. godine Patti je rodila njihovo prvo dijete, Evana Jamesa Springsteena. Godinu kasnije par je stao i pred oltar, a zajedno su još odonda.

Patti je članica E Street benda svog supruga te često idu zajedno na turneje, a slove kao jedan od najstabilnijih slavnih parova.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +0 Tatjana Jurić (Foto: Bojan Zibar) Celebrity Tatjana Jurić u badiću pokazala vitke noge, pratitelji joj poručili da je najljepša Hrvatica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene