Nije to očekivala

Konačno se zna kako se Kate Middleton osjeća nakon Meghaninih izjava, evo što ju je najviše pogodilo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton razočarana je i povrijeđena nakon intervjua Meghan Markle i princa Harryja, tvrdi stručnjakinja za kraljevsku obitelj Katie Nicholl.

Vojvotkinja i buduća kraljica Kate Middleton smatra da je ono što je Meghan Markle u intervjuu s Oprom Winfrey izjavila o njoj zastrašujuće, tvrdi stručnjakinja i autorica knjiga o kraljevskoj obitelj Katie Nicholl.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Nema više šanse Princ William i Kate Middleton donijeli konačnu odluku o pomirenju s Harryjem i Meghan, a tome je presudila jedna stvar!

Naime, Meghan je pred cijelim svijetom rekla da ju je Kate rasplakala u svađi zbog haljina koje su nosile djevojčice s cvijećem na kraljevskom vjenčanju 2018. godine i time opovrgnula napise da je ona bila ta koja je rasplaka Kate, kako su britanski mediji pisali tada.

Katie je podsjetila kako dosad nismo čuli da bi se 38-godišnja vojvotkinja tako ponašala pred drugima, da bi pokazala svoje slabosti i da ona zapravo vrlo pažljivo tretira sve oko sebe.

"Kate nikada nije željela da se u medijima pojave vijesti o svađi nje i Meghan, tako da ova priča nije nimalo jednostavna. Koliko znam, postoji nekoliko verzija priča o malenim djeverušama, a ne samo ona koju je Meghan ispričala pred kamerama znajući da joj Kate neće odgovoriti na to. Kate je smatrala da je to sve riješeno i stvar prošlosti, pa joj je ponovno iznošenje te priče u javnost zastrašujuće", objasnila je Katie.

Dodala je i da je Kate to sve jako rastužilo, razočaralo i povrijedilo te da je iza nje nekoliko baš teških dana i unatoč tome se pojavila u javnosti s princem Williamom da bi obavili svoje službene dužnosti.

"Ljudi su primijetili da je loše volje i neraspoložena. No iza zatvorenih vrata bila je doista tužna i razočarana. I ona i William osjećaju se iznevjereno, očito je da još vole Harryja i Meghan, ali ovaj intervju sve je poremetio", komentirala je stručnjakinja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene