Stari li ta žena?

Pogledajte kako je Severina izgledala prije 12 godina na snimanju "Farme" i čime je to osvojila gledatelje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je u sklopu showa "Farma" davne 2008. godine predstavila svoj album "Zdravo Marijo".

Od emitiranje prve sezone popularnog reality showa Nove TV "Farma" prošlo je već 12 godina. U njoj su sudjelovala i neka poznata lica, a gledatelje je kroz show vodila Mia Kovačić koju i danas u toj ulozi gledamo u aktualnom showu "Farma More i Maslina".

Pogledaj i ovo Severina slavi 52. rođendan! Seve otvorila dušu o svom životu: "Prestala sam čekati da bude lako, prestala sam čekati da će me netko spasiti, i zato...!''

U ulozi kandidata tada su se našla neka poznata lica poput influcencerice i poduzetnice Hane Hadžiavdagić, manekenke Dvine Meler, spisateljice Josipe Pavičić, boksača Stipe Drviše i fotografa Stefana Lupina.

U showu se pojavila i Severina koja je tom prigodom predstavila svoj album "Zdravo Marijo" i tijekom emisije je osvanula u nekoliko seksepilnih izdanja. Najzapaženiji je svakako bio kratki crveni kombinezon u kojem je u prvi plan istaknula bujni dekolte i top formu, a pojavila se i u elegantnoj uskoj haljini posutoj svjetlucavim detaljima s dugačkim rukavima, a za nastup se presvukla u sličnu kombinaciju samo bez rukava.

Zapjevala je i u finalu showa kada je na sebi nosila improvoziranu bijelu odoru u kojoj se dekolte također našao u prvom planu. 

Sudeći prema fotografijama možemo zaključiti da se pjevačica u posljednjih 12 godina zaista malo promijenila, jer i danas se može pohvaliti zavidnom linijom kao i tada, na licu joj se bore ne vide, a nije puno mijenjala ni frizuru.

Severinine fotografije iz 2008. godine pogledate u našoj galeriji.

Farmu ne propustite na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ethan Hawke i Uma Thurman (Foto: Getty) Zanimljivosti Nije ga bilo nigdje godinu dana, a onda je prošetao s dadiljom s kojom je varao ženu i gotovo nitko ga nije prepoznao

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene