Divna žena!

Svi znaju sadašnju suprugu Željka Joksimovića, no rijetki znaju kako izgleda njegova bivša, evo tko je ona!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Željko Joksimović s prvom suprugom Vesnom dobio je kćer Minu, za koju mnogi kažu da je naslijedila majčinu ljepotu, a očev glazbeni talent.

Pjevač Željko Joksimović (48) od 2012. u braku je s devet godina mlađom voditeljicom Jovanom, no rijetko tko zna kako izgleda njegova prva supruga. 

Pogledaj i ovo Jovana Joksimović - 2 ''magična jovana'' Jovana Joksimović javila se s magičnog mjesta gdje je bila sa suprugom Željkom, ali svu pažnju ukrala je njezina haljina!

Željko je s Vesnom dobio kćer Minu (26), a ona se nikada nije htjela medijski eksponirati i izbjegavala je javnost. Mina, koja je naslijedila očev glazbeni talent, poštuje majčinu želju i rijetko dijeli fotografije s njom, a uglavnom to čini na Instagram storyju. 

"Ručak s mamom. Taj izraz lica kad nas roditelji tjeraju da se fotografiramo", našalila se uz objavu u kolovozu 2018. Uskoro su uslijedili mnogi komplimenti i Minini su pratitelji komentirali da je ista mama te su isticali da je Vesna jako lijepa. 

"Ista majka", "Mama je predivna", "Ona i kći kao da su sestre", "Prelijepe", napisali su, a naravno da je tu bilo i usporedbi Jovane i Vesne. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic)

"Prelijepa žena'', mnogi su naglasili u komentarima za Vesnu. 

Inače, Jovana i Željko su u braku od 2012. te imaju sina Kostu i blizanke Anu i Srnu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Još jedna u nizu predivnih fotografija Maje Šuput i malenog Blooma rijetke će ostaviti ravnodušnima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene