Skandali su iza njega

Pamtimo ga kao slatkog klinca, a 17 godina od dana najveće slave skriva se ispod brade i duge kose - ma je li to on?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angus T. Jones 2012. godine napustio je seriju koja ga je proslavila i napustio glumu, pa se okrenuo vjeri jer je, kako je rekao, shvatio da mu život ide nizbrdo.

Angus T. Jones (27) proslavio se s 10 godina kao Jake u humorističnoj seriji "Dva i pol muškarca" u kojoj je glumio uz skandaloznog Charlieja Sheena, a gledali smo ga i u filmovima ''George iz džungle 2'', ''Simpatico'', ''Spot'', ''Početnik'', ''Raspad sistema'', a pojavio se i u seriji ''Hitna služba'' te brojnim drugim televizijskim projektima.

Pogledaj i ovo Angus T. Jones Kao da to nije on! Sve je osvojio kao preslatki Jake iz hit-serije, ali najplaćeniju dječju zvijezdu danas je teško prepoznati

Glumac je 17 godina kasnije potpuno drugačiji od onog slatkog klinca kojeg su gledatelji upoznali u CBS-ovu hit-sitcomu. Angus je u utorak viđen u Los Angelesu ispred svog doma u crnoj majici i zelenim hlačama. 

Bio je gotovo neprepoznatljiv s kapom na glavi i sunčanim naočalama te s podužom bradom i kosom. 

Inače, Angus je privukao veliku pozornost javnosti 2012. kada je napustio popularnu seriju koja mu je donosila 350.000 dolara po epizodi i zbog nje danas ima bogatstvo od 20 milijuna dolara. Nazvao je sitcom prljavštinom koja proturječi njegovim kršćanskim načelima i još je pozvao obožavatelje da ga više ne gledaju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

102416. Post photo sesh #fanzee #psychogroove #philote

A post shared by Angus Turner Jones (@ang_tj_) on

"Glumim u toj seriji, ali ne želim biti u njoj. Molim vas, prestanite je gledati i puniti glavu smećem. Da znate kakve posljedice ima na vaš mozak, vjerujem da biste odmah prestali gledati takve sadržaje. Nije moguće u isto vrijeme biti istinski bogobojazna osoba i sudjelovati u seriji kao što je ta. To se potpuno kosi s onim što me Biblija uči", istaknuo je Jones. 

Glumac je objasnio da se okrenuo vjeri kada je shvatio da mu život ide nizbrdo zbog droge i ovisnosti o brzoj vožnji. "Serija u kojoj glumim nema nikakve veze s Bogom, tako da se nalazim u čudnoj situaciji. Pod ugovorom sam još godinu dana pa nemam izbora. Međutim, znam da sam tu s razlogom", ispričao je Angus 2012. u jednom intervjuu. 

Kako pišu američki mediji, Jones se posvetio glazbi posljednjih godina, a ima i svoj profil na Instagramu na kojem stavlja neobične objave. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: AFP) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: Profimedia) +0 Nicole Murphy (Foto: Profimedia) Celebrity Izlazak iz automobila pretvorila je u pravi spektakl zbog haljine koju je nosila, nije istaknula samo dekolte

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene