potpuno drukčiji život

Postao je dio božićne tradicije, a evo kako izgleda ovaj slatki klinac 17 godina kasnije i čime se bavi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Daniel Tay ostao je upamćen kao Michael iz božićne komedije "Vilenjak", a danas više nije pred kamerama te je diplomirao ekonomiju na Sveučilištu Yale.

Glumac Daniel Tay (28) započeo je svoju karijeru još kao dijete i mnogi ga pamte po ulozi u komediji "Vilenjak", koja je postala neizostavan dio Božića. 

Pogledaj i ovo Will Ferrell (Foto: Getty Images) testira fanove Glumac poznat kao osoba od koje je najteže dobiti autogram neprepoznatljiv u opuštenom izdanju

Daniel je kao 11-godišnjak utjelovio Michaela Hobbsa, polubrata Buddyju koji je došao sa Sjevernog pola kako bi upoznao oca i govori svima da je vilenjak, no rijetko tko mu vjeruje. 

2003. godine kada je u kinima bila ta hit-komedija i zaradila 222 milijuna dolara, dok je njezin budžet bio 33 milijuna, Tay se pojavio u biografskoj drami "Američki san". Glumac je posudio i glas glavnom liku u crtanom filmu "Doogal" te Billu Blueu u videoigri "Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony". 

Daniel je odigrao još nekoliko uloga, no ova u "Vilenjaku" mu je obilježila karijeru. Kako pišu američki mediji, odlučio se maknuti iz glume i diplomirao je ekonomiju na prestižnom Sveučilištu Yale.

Posvetio se i učenju mandarinskog jezika, a radi za tvrtku koja daje instrukcije i priprema učenike za prijemne ispite za fakultete. Kako bi zadržao anonimnost, Tay nema profile na društvenim mrežama. 

Inače, Buddyja je utjelovio poznati komičar i glumac Will Ferrell.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 4 Lana Klingor Mihić - 6 TLZP: Lana Klingor Mihić kao Kasandra +0 Lana Klingor Mihić - 8 Celebrity Nakon 13 godina skrivanja od javnosti javila se Kasandra: Evo što je poručila Lani Klingor

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene