Nadišli sve prepreke

Ljubav koja je trajala duže od 60 godina: Upoznali su se dok je ona u suzama bježala od svog agenta koji ju je lovio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jerry Stiller i Anne Meara upoznali su se 1953. godine kod njegova agenta, a u braku su dobili dvoje djece. Radi se o jednom od najdugovječnijih parova u showbizu.

Glumac Jerry Stiller i Anne Meara u braku su bili više od 60 godina, a iako na prvu nisu imali ništa zajedničkog, pobijedili su sve prepreke koje su im se našle na putu. Stiller je sin židovskog vozača autobusa koji je iz istočne Europe pobjegao u New York s obitelji, a Meara je kći irskog odvjetnika katoličke pozadine. Jedino im je zajedničko to što su oboje odrasli u Brooklynu.

Jerry je preminuo prije nekoliko dana u 93. godini, a Anne je preminula 2015. godine u 86.

Upoznali su se 1953. godine u New Yorku kada su bili glumci na početku svojih karijera. Anne je s Jerryjevim agentom imala sastanak s kojeg je izjurila u suzama nakon što ju je agent lovio oko stola. Jerry je čekao ispred ureda. Otišli su na kavu, a ostalo je povijest. Godinu kasnije su se vjenčali te su postali jedan od najdugovječnijih parova u svijetu showbiza. Dobili su dvoje djece, Amy danas ima 58 godina, a Ben 54.

Isprva se nisu profesionalno nadopunjavali. Anne je htjela biti glumica na Broadwayu, no agenti su imali druge planove. Njoj se nije svidjela ideja da radi sa svojim suprugom, no na kraju je pristala. U brojnim ulogama igrali su skoro pa sami sebe skupa sa svim nedostacima.

Šest godina nakon vjenčanja Anne je postala židovka. Ne jer ju je suprug nagovarao, već je htjela da njezina djeca odrastu u takvoj obitelji. "Htjela sam da moja djeca znaju tko su", ispričala je Anne jednom prilikom. Nakon što su se Jerry i Anne pojavili u showu Eda Sullivana, karijera im je krenula uzlaznom putanjom. U to su vrijeme već odlično funkcionirali na sceni i u privatnom životu.

Do trenutka kada mu je ponuđena uloga u seriji Seinfeld, Jerry je već mislio da je njegovoj karijeri "prošao voz". U ulozi Franka Constanze odlično se snašao, a često je improvizirao. Kolege iz serije ga obožavaju, baš kao i kolege sa seta "Kralja Queensa", seriji u kojoj je počeo glumiti kada je mislio da će se umiroviti.

Jerry Stiller preminuo je u 93. godini, a tužnu vijest objavio je njegov sin, također poznati glumac, Ben Stiller.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) +0 Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Celebrity Luka Modrić romantičnom gestom čestitao supruzi Vanji godišnjicu, ali i pokazao novi imidž

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene