Zna se i čije je

Zavirite u ljubavno gnijezdo Jennifer Lopez i Bena Afflecka, nevjerojatno što sve ima to luksuzno zdanje u kojem se kriju ovih dana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez i Ben Affleck ovih dana zajedno uživaju u luksuznoj vili u Miamiju čija je vrijednost procijenjena na 18 milijuna dolara.

Jennifer Lopez i Ben Affleck šokirali su obožavatelje i svjetsku javnost obnavljanjem svoje velike ljubavi nakon punih 17 godina i nakon što je ona raskinula zaruke s Alexom Rodriguezom, a paparazzi prate svaki njihov korak.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Tako im nije promaknuo njihov boravak u lukusznoj vili u Miamiju, koju su neki već prozvali ljubavnim gnijezdom 51-godišnje pjevačice i 48-godišnjeg glumca, a oboje su snimljeni kako uživaju na jednoj od terasa vile koju je prema TMZ-a prošlog mjeseca kupio dizajner nakita Paul Morelli.

Više fotografija pogledajte ovdje. 

Prema pisanju stranih medija kuća je vrijedna 18 milijuna dolara, a slovi kao zapanjujuće arhitektonsko zdanje s pogledom na more. Sagradila ju je tvrtka MV Group USA i namještena je isključivo dizajnerskim namještajem i detaljima. Ima prostrani vanjski dio s bazenom, jacuzzijem, spa zonom, pristaništem i liftom za brod te pruža visoku privatnost. Renovirana je 2015. godine, ima 11 spavaćih soba i 12 kupaonica, garaži s tri parkirna mjesta, teretanom i uredom piše Daily Mail. 

Par je u iznajmljenoj kući snimljen početkom tjedna, Ben dok je uživao u zalasku sunca i u trenutku kada nije mogao skinuti pogled s Jennifer koja je na terasi okidala zavodljive selfije. 

Bivši zaručnici trebali su pred oltar stati u rujnu 2003. godine, ali sve su otkazali gotovo u posljednji tren, a vezu su definitivno prekinuli u siječnju 2004. godine. Svojoj ljubavi odlučili su očito dati drugu priliku i to nakon što je Jennifer prekinula zaruke s Rodriguezom, a Ben romansu s kolegicom Anom de Armas koju je 2019. godine upoznao na snimanju trilera "Deep Water".

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +9 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 4 Nekad i sad Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene