Stara ljubav nema zaborava!

Lopez i Affleck opet snimljeni zajedno: On nije skidao pogled s nje dok je ona okidala seksi selfije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez i Ben Affleck snimljeni zajedno u vili na Floridi, gdje ju je on posjetio kako bi zajedno uživali i proveli što više slobodnog vremena.

Čini se da je obnovljena ljubavna romansa između pjevačice Jennifer Lopez i glumca Bena Afflecka u punom jeku. Slavni par koristi svaki slobodni trenutak da bude zajedno, a dežurni paparazzi prate ih na svakom koraku i bilježe njihova zajednička pojavljivanja.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Ben je tako ovih dana doputovao na Južnu Floridu kako bi se pridružio Jennifer, a fotografi su ih snimili na balkonu vile u kojoj borave. Jennifer se zabavljala snimanjem zavodljivih selfija, a Ben je pratio svaki njezin korak i nije mogao skinuti pogled s tih prizora. 

Vijest o njihovoj vezi iznenadila je javnost jer ništa nije dalo naslutiti da bi se bivši zaručnici mogli pomiriti nakon što su prije 17 godina raskinuli zaruke, i to nakon što je Jennifer prekinula one s Alexom Rodriguezom.

"Jennifer i Ben provode jako puno vremena zajedno. Nakon vikenda u Montani čuju se svaki dan. Njihova je veza malo nezgodna jer žive daleko jedno od drugoga, ali čini se da su oboje posvećeni tome da stvari između njih uspiju i dobro funkcioniraju. Jennifer se sjajno osjeća, sretna je i uzbuđena zbog budućnosti. Trenutačno se viđaju kada je to moguće, ali još malo žele pričekati sa službenom potvrdom svoje veze", izjavio je izvor za magazin People.

Ben i Jennifer počeli su hodati davne 2002. godine, ubrzo su se zaručili i trebali su se vjenčati u rujnu 2003. godine, ali početkom 2004. su prekinuli.

"Jasno je da su se stare iskre ponovno probudile, ali ne žele ništa forsirati. Kada dođe vrijeme za službenu potvrdu ljubavi, vjerojatno će to objaviti na društvenim mrežama ili zajedničkim pojavljivanjem na nekom javnom mjestu", objasnio je izvor.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) +0 Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Celebrity Mlađi je od nje čak 10 godina, ali drži je kao kap vode na dlanu, pogotovo kad nosi ovako opasnu haljinu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene