Prisjela mu cijena ili?

Lopez i Affleck razgledavali bivši dom kćeri najbogatije Hrvatice, ali to je ostalo u sjeni jednog detalja na Benu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez i Ben Affleck snimljeni su u razgledavanju Spelling Manora, koji bi uskoro mogao postati njihov novi dom.

Novopečeni zaručnici Jennifer Lopez i Ben Affleck u potrazi su za luksuznim domom u kojem će se zajedno skrasiti, a strani mediji prenose da bi njihov izbor mogao pasti na jednu od najpoznatijih nekretnina u Južnoj Kaliforniji, koju su izgradili televizijski mogul Aaron Spelling i njegova supruga Candy.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

52-godišnja Jennifer i 49-godišnji Ben snimljeni su na ogromnom imanju vrijednom 165 milijuna dolara koje je nekad bilo poznato pod imenom Spelling Manor, smještenom u predgrađu Los Angelesa Holmby Hills, u kojem žive brojne zvijezde, uključujući i reality zvijezdu Kylie Jenner.

Paparazzi su zaručnike snimili pri kraju razgledavanja, a nije im promakao Benov čudnjikav i zabrinut izraz lica, no i Jennifer je djelovala pomalo zamišljeno te zasad nije poznato jesu li donijeli konačnu odluku o kupnji.

Ogromno imanje izgradili su pokojni medijski mogul Spelling i njegova supruga Candy Spelling, a izgradnja je završena 1990. godine. 2011. godine Candy je prodala kuću kćeri najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone i Bernieja Ecclestonea, 33-godišnjoj Petri Ecclestoneza 85 milijuna dolara, i to prije nego što je uložila 20 milijuna dolara u renoviranje. Petra je pak 2019. odlučila prodati poznatu nekretninu za nešto manje od 120 milijuna dolara, i to anonimnom kupcu iz Saudijske Arabije.

Na prostranom posjedu od 4,6 hektara nalazi se 100 parkirnih mjesta, 14 spavaćih soba i 27 potpuno opremljenih kupaonica. U kući se nalaze i kuglana, kino, teniski teren, frizerski salon te bazen i jacuzzi, a kako luksuzno zdanje izgleda, provjerite u našoj galeriji.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) +7 Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) Nekad i sad Isplivala fotka srpske Barbike iz 2002. godine, evo kako je tada izgledala, zaštitnog se znaka do danas nije odrekla!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene