Kako vam se sviđa?

Jeste li čuli za lažni Eurosong? Hrvatska i tamo ima svoju predstavnicu, poslušajte njezinu pjesmu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njemica hrvatskih korijena Jasmin Wagner predstavljat će Hrvatsku na natjecanju Free European Song Contest koje je pokrenuto 2020. godine kao zamjena za Eurosong, a nastupit će s pjesmom "Gold".

Free European Song Contest naziv je internacionalnog glazbenog natjecanja koje je 2020. godine pokrenuo popularni njemački voditelj i producent Stefan Raab kao zamjenu za Eurosong koji je bio otkazan zbog pandemije koronavirusa.

Pogledaj i ovo Albina Grčić Simpatija iz djetinjstva Albina u zagrljaju zgodnog nogometaša s kojim je već nekoliko godina ne skriva koliko je zaljubljena: ''Do ušiju!''

Takozvani lažni Eurosong održat će se i ove godine, a Hrvatsku će na njemu predstavljati pjevačica Jasmin Wagner koja, uz njemačko, ima i hrvatsko državljanstvo, prenosi Jutarnji List.

"Želim pobjedu za Hrvatsku, domovinu moje majke. Ponosna sam što predstavljam prelijepu Hrvatsku", napisala je naša predstavnica na svojem Facebooku te je poručila i drugim Hrvatima u Njemačkoj kako se nada da će glasovati za nju.

FREE EUROPEAN SONG CONTEST am Samstag, 15. Mai 2021, live, um 20:15 Uhr auf ProSieben und auf Joyn. Ich bin sooooo...

Objavljuje Jasmin WagnerSrijeda, 12. svibnja 2021.

Jasmin je rođena 1980. godine u Hamburgu. Otac joj je Nijemac, a majka Hrvatica. U Hrvatskoj ima i baku i djeda zbog kojih je, kako je jednom prilikom izjavila, postala veganka.

"Oni žive na imanju u Hrvatskoj gdje imaju piliće, koze i druge životinje. Budući da osjećam veliku ljubav prema životinjama, odlučila sam postati vegan. Nisam mogla podnijeti da životinje kolju zbog mene", kazala je pjevačica koja će Hrvatsku na ovogodišnjem lažnom Eurosongu predstaviti s pjesmom "Gold".

Natjecanje će se održati 15. svibnja, a prenosit će se u programu njemačke televizije ProSieben.

Sviđa li vam se pjesma "Gold"?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Hrvatsku je prošle godine na istom natjecanju predstavljala još jedna njemačka pjevačica hrvatskog podrijetla Vanessa Mai, pravog prezimena Mandekić, a pjevala je na hrvatskom jeziku i s pjesmom "Ti si moja snaga" osvojila 9. mjesto, piše Fenix magazin.

Ove se u Rotterdamu godine održava i pravi Eurosong na kojem će Hrvatsku predstavljati Albina Grčić s pjesmom "Tick Tock". Albina će nastupiti već u prvoj pulufinalnoj večeri 18. svibnja, dok je finale natjecanja zakazano za 22. svibnja.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Petar Grašo - 6 +0 Petar Grašo - 1 Celebrity Slovenski mediji pišu da je Petar Grašo u vezi s atraktivnom vinarkom, glasine je komentirao pjevač, a na priče se osvrnula i ona!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić +0 Albina Grčić - 2 Celebrity Zbog ovih fotki Albini se u komentaru javila čak i Doris Dragović, a procurile su i neke nezgode s proba za polufinale!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene