i to se dogodi!

Poznate ljepotice bez šminke: Pogledajte transformacije dama koje uglavnom gledamo samo kad su tip-top sređene!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cardi B, Cindy Crawford i Elsa Pataky samo su neke od slavnih ljepotica koje su paparazzi uhvatili bez trunke šminke na licu.

Slavne ljepotice navikli smo u većini slučajevi gledati u besprijekornim izdanjima, sređenima od glave do pete i sa šminkom profesionalnih vizažista na licu, no u slobodno vrijeme i one se vole opustiti.

Dogode se tako trenuci u kojima ih paparazzi uspiju snimiti u prirodnom, ponekad i neprepoznatljivom izdanju.

Neke od pjevačica i glumica, poput Cardi B, Cindy Crawford, Else Pataky,  Leighton Meester, Kelly Brooke i Lady Gage, u tim prilikama ponekad ne nalikuju na sebe, no njihovim obožavateljima ipak je drago što ih ponekad imaju priliku vidjeti nesređene kada se otpute do lokalne trgovine ili u običnu šetnju.

U našoj galeriji pogledajte koje smo to zvijezde u ovoj godini vidjeli bez šminke, ali i kolika je razlika kada se srede tip-top i kada izađu potpuno opuštene. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Marković Tomislav Marković - 1 Tomislav Marković - 2 Tomislav Marković +5 Tomislav Marković - 3 Celebrity Tomislavu je drago što ga prepoznaju na ulici, no priznaje što mu se nije svidjelo u MasterChefu: "Ponekad to ispadne malo grubo"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene