objavljena 1987.

Veliki hit grupe R.E.M. vratio se na liste najslušanijih pjesama nakon što se u svijetu počeo širiti koronavirus

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjesma ‘It’s the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)’ objavljena je 1987. godine, a vratila se na liste najslušanijih pjesama nakon što se proširio koronavirus.

Veliki hit grupe R.E.M., pjesma ‘It’s the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)’ nakon nekoliko se godina vratila na top liste najslušanijih pjesama nakon što je u svijetu izbila kriza nakon širenja koronavirusa.

Pogledaj i ovo showbuzz Kraj benda Fanovi šokirani: Legendarni R.E.M. se raspao!

U pjesmi iz 1987. godine pjevač grupe, Michael Stipe, izrazio je zabrinutost zbog brojnih događaja koji su pokrenuli promjene u svijetu, od kojih su brojne bile opasne. Osvrnuo se i na uragane, potrese, avione i brojne druge opasnosti koje pogađaju svijet.

Dok se zaraza koronavirusom i dalje širi diljem svijeta, na američke top liste vratila se pjesma koja opisuje upravo situacije poput koronavirusa, piše NME.

U Hrvatskoj i svijetu odgođeni su i otkazani brojni koncerti domaćih i inozemnih izvođača, zatvoreni su klubovi te se organizatori svih događanja bore s krizom zbog koje su vlasti pozvale stanovnike da se čuvaju i da se ne kreću među većom masom ljudi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene