velika ljubav

Čekali su cijelo desetljeće da stanu pred oltar nakon što su se upoznali na slijepom spoju, a 17 godina razlike im nikada nije bio problem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hilarie Burton i Jeffrey Dean Morgan zajedno su već više od 10 godina, a unatoč svim preprekama njihova je ljubav opstala.

Zvijezde serija "One Tree Hill" i "The Walking Dead", 38-godišnja Hilarie Burton i 55-godišnji Jeffrey Dean Morgan zajedno su već nekoliko godina, a radi se o vezi koju su u početku mnogi osuđivali. Unatoč svemu, njihova je ljubav opstala, a na zle jezike se ni danas ne obraćaju.

Pogledaj i ovo showbuzz Nevjerojatna sličnost CELEBRITY BLIZANCI Oni liče kao jaje jajetu

Sve je krenulo 2009. godine kada su završili na slijepom spoju, na koji su ih nagovorili zajednički prijatelji. Morgan je komentirao u jednom intervjuu kako mu je prijatelj rekao da ima poznanicu koja nema dečka, "smjestio" im je spoj, a sve ostalo je povijest. Komentirao je i kako se sjeća da je Burton bila jako simpatična tijekom cijeloga spoja, a na kraju su završili kod njega doma ispijajući tekilu.

Hilarie je u tom periodu trebala otputovati u Pariz, a on je bio na snimanju jedne serije, no uspio ju je nagovoriti da ga posjeti prije putovanja. Na kraju u Pariz nije ni otišla, a godinu nakon par je dobio prvo dijete. Trudnoću su skrivali od javnosti, a vijest da je glumica rodila objavili su nekoliko mjeseci otkako su dobili kćer.

Prvi put na crvenom tepihu pojavili su se te iste godine, a godinama nakon mediji su svako malo pisali da su se vjenčali. U veljači 2018. godine dobili su drugo dijete, a tek onda je glumica priznala da su imali velikih problema te da im je dugo trebalo da dobiju to dijete. Onda je istaknula kako je ranije imala spontani pobačaj, što su oboje teško prihvatili.

Nakon deset godina veze napokon su i službeno stali pred oltar u listopadu 2019. Napisali su kako su obitelj već dugo godina, a sretni su što su na njihovu velikom danu mogla biti i njihova djeca. Njihovo vjenčanje nije bilo veliko, no Burton je u intervjuu rekla kako je bilo upravo onakvo kakvo je htjela da bude. Komentirali su kako su u početku veze dobivali mišljenja sa svih strana te su rijetki mislili da će uspjeti, no ustrajni su u tome da ispoštuju svoje zavjete - dok ih smrt ne rastavi.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 +0 Maja Šuput druga emisija TLZP - 2 Celebrity Maja Šuput pokazala brata svog muža Nenada, ali i preslatkog člana obitelji koji se rodio gotovo isti dan kad i njezin sinčić!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene