nagađanjima došao kraj

Slatka pjesmica koju ste svi pjevušili zapravo ima skriveno značenje, napokon je razjašnjeno o čemu je riječ

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Harry Styles je otkrio značenje iza pjesme "Watermelon Sugar", a potvrdio je ono o čemu su njegovi fanovi nagađali gotovo dvije godine.

Pjevač Harry Styles je dvoje godine nakon objave hit-singla "Watermelon Sugar" napokon objasnio pozadinu cijele pjesme. Tijekom intervjua u Nashvilleu prije nekoliko dana potvrdio je ono na što su njegovi obožavatelji oduvijek sumnjali.

Pogledaj i ovo One Direction ''Volimo dečke, ali...'' Fanovi mega popularnog boy benda nadali su se da će jedan voditelj napraviti čudo, ali planovi su se promijenili

"Nema veze o čemu pjevam u toj pjesmi. Radi se o slatkoći života. Ali pjesma također govori o ženskom orgazmu - nema veze sada", rekao je kratko.

Zahvaljujući pjesmi koju milijuni njegovih fanova već skoro dvije godine pjevuše, Harry je dobio nagradu Grammy za najbolju pop izvedbu, a osvojio je i Brit nagradu za najbolju pjesmu. Spot za singl pjevač je snimio u Malibuu, a radi se o jednom od njegovih najvećih hitova. Ima preko 260 milijuna pregleda na YouTubeu te brojne obrade, a pjesmu je u svojoj verziji objavila i Franka Batelić.

Inače, Harry Styles jedan je od najuspješnijih pjevača svoje generacije, a svjetsku slavu postigao je sa svojim matičnim bendom One Direction. Otkako su raspustili bend, svi članovi su krenuli u uspješne solo vode, dok je Styles najuspješniji među njima barem što se glazbe tiče.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonarda Boban (Foto: Instagram) Celebrity Rijetko pojavljivanje bivše supruge Zvonimira Bobana nije prošlo neopaženo, pogledajte s kim se družila na špici

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Šuput predivnim obiteljskim fotkama obilježila važan dan svojeg sinčića Blooma, svi se čude kako je tako brzo narastao!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene