Bivša zvijezda sapunica

Ovako je nekad izgledao, ali šarmira i u 64. godini: Nakon pet razvoda ljubi vršnjakinju svoje kćeri

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lorenzo Lamas, koji je poznat po sapunici "Sokolov greben", ljubi bivšu manekenku Kennu Scott, a ističe da je bivša akcijska zvijezda i sad je pilot.

Lorenzo Lamas proslavio se ulogama u sapunicama, a osim glume privlačio je pozornost i ljubavnim životom. 

Pogledaj i ovo Tara Reid (Foto: Profimedia) Nije je dugo bilo Bila je jedna od najzgodnijih glumica, a onda su njezini glumački uspjesi završili u sjeni ružnih priča o njezinu izgledu

Lamas, koji 20. siječnja slavi 63. rođendan, poznat je po seriji "Sokolov greben" u kojoj je utjelovio Lancea Cumsona, neodgovornog unuka Angele Channing. Za tu je ulogu bio nominiran za Zlatni globus za najboljeg sporednog glumca u seriji. 

Lamas je u vezi s bivšom manekenkom, 36-godišnjom Kennom Scott, koja se sada bavi marketingom. Iza sebe ima pet razvoda i šestero djece. U zadnjem braku s glumicom Shawnom Craig (34) bio je od 2011. do 2018. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lorenzo Lamas (@lorenzo_lamas)

Zanimljivo je da se većina njegove djece, pet kćeri i jedan sin, također bavi glumom, a najstarija Shayne Lamas, koja je uz to i voditeljica, tek je godinu dana mlađa od njegove djevojke Kenne. Najmlađe Lorenzovo dijete, kći Isabella ima 19 godina. 

Inače, njegovi brakovi nisu bili dugog vijeka. Prvi s kolegicom Victorijom Hilbert trajao je tek godinu dana, a s glumicom Michele Cathy Smith dvije godine. 

Lamas u opisu na svom profilu na Instagramu ističe da je bivša akcijska zvijezda, a sada je pilot. Nekad je imao vojsku obožavateljica, dok ga danas prati oko 20.000 ljudi na društvenoj mreži. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene