oduševio fanove

Najpopularniji pisac na svijetu otkrio da je samoizolaciju iskoristio kako bi dovršio knjigu po kojoj se snima kultna serija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

George R. R. Martin objavio je na svom blogu da je dobro te se čuva, a u samoizolaciji piše šestu knjigu iz serijala "Pjesma leda i vatre" po kojem je snimana serija "Igra prijestolja".

George R. R. Martin jedan je od najpoznatijih pisaca današnjice te je neosporni majstor suvremene fantastike, a svijet je osvojio knjigama na temelju kojih je snimljena sada već kultna serija "Igra prijestolja".

Pogledaj i ovo Jack Gleeson dugo ga nismo vidjeli Pamtimo ga kao plavokosog Joffreya iz hit-serije Igra prijestolja, no danas izgleda potpuno drugačije!

Popularni pisac otkrio je kako krati vrijeme dok je u samoizolaciji zbog koronavirusa. Ne gubi vrijeme, a istaknuo je kako će završiti serijal "Pjesma leda i vatre" i knjigu "Winds of Winter".

"Za sve vas koji ste zabrinuti zbog mene, svjestan sam da spadam u ranjivu skupinu ljudi obzirom na svoje godine. Osjećam se dobro, no odlučio sam se na samoizolaciju. Ne izlazim u grad i samo dio mojih suradnika mi je trenutačno blizu. Iskreno, trenutačno provodim više vremena u svijetu fikcije nego u realnosti te pišem svakoga dana", napisao je pisac na svom blogu.

"The Winds of Winter" je šesta knjiga serijala "Pjesma leda i vatre", a fanovima je poručio da ukoliko do ljeta ove godine ne dovrši knjigu, daje im potpuno pravo da ga zarobe u njegovoj kući.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene