Nemoguće ga je prepoznati

Gdje je danas Kevinov nasljednik? Bio je zvijezda filma "Sam u kući 3", a onda kao da je u zemlju propao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alexander David Linz glumio je u trećem nastavku filma "Sam u kući", no uspjeh svog prethodnika Macaulayja Culkina i njegovih filmova nikada nije uspio nadmašiti.

Prva dva nastavka legendarnog filma "Sam u kući" i glumac Macaulay Culkin česta su tema i nakon što je prošlo tridesetak godina od njihova snimanja, no ne smijemo zaboraviti da postoji i treći nastavak, ujedno i posljednji koji je uspio ostvariti kakav takav uspjeh s novom glumačkom ekipom.

Pogledaj i ovo Lenny Von Dohlen - 4 U 63. godini... Preminuo poznati glumac koji nas je nasmijavao u filmu ''Sam u kući'', emotivnim statusom vijest objavila njegova sestra

U središtu njegove radnje više nije bio Kevin kojeg je glumio Culkin, već Alex Pruitt, dječak koji se slučajno domogao mikročipa koji je bio skriven u automobilu igrački, a za kojim tragaju opasni zločinci i čija meta zbog toga postaje on sam. Alexa je utjelovio tada preslatki dječji glumac Alexander David Linz, kojemu se danas gotovo izgubio svaki trag.

Film "Sam u kući 3" snimio je 1997. godine, a 2001. godine pojavio se u filmu "Veliki potez" . Prije toga je prvu glumačku ulogu dobio u seriji "Cybill", zatim u "Mladi i nemirni", a 1996. godine glumio je sina Michelle Pfeiffer u filmu "Jednog lijepog dana".

Alex danas ima 31 godinu, živi u Los Angelesu, a od glume je u potpunosti odustao. 2011. godine diplomirao je na Sveučilištu Berkley i radi za organizaciju Watershed Conservation Authority, koja se bavi očuvanjem okoliša.

Danas je, naravno, daleko od dječaka kojeg je glumio, a u javnosti se rijetko kada pojavljuje pa se čini da mu bivši život dječje zvijezde nimalo ne nedostaje. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene