samozatajna ljepotica

Za nju kažu da je najljepša bivša djevojka princa Harryja, a evo zbog čega je presretna što njihova veza nije uspjela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Florence Brudenell-Bruce i princ Harry bili su par prije 10 godina, a ona je danas komentirala kako joj je drago što su prekinuli brzo.

Manekenka Florence Brudenell-Bruce i princ Harry kratko su hodali 2011. godine, a ona je nedavno istaknula kako joj nimalo nije žao što ta veza nije uspjela. Kaže kako nisu imali ni trenutka privatnosti zbog njegova statusa, a naglasila je kako se divi svakome tko može tako živjeti. Za nju to pak nije bila dobra ideja.

Pogledaj i ovo Prinčevi Harry i William u mlađim danima Sve je počelo još 2002. Od privržene braće pa do prve ozbiljne svađe Harryja i Williama, jedan je morao uvijek podnijeti žrtvu: "To je bila uloga koju smo svi mi oblikovali za njega"

Danas 35-godišnja Florence udala se 2013. godine za multimilijunaša Henryja St. Georgea s kojim ima dvoje djece, a prisjetila se vremena dok je ljubila britanskog princa te ističe kako su vijesti o njima svakodnevno izlazile u medijima.

"Novinari su ispitivali moje prijatelje iz škole, fotografi su mi bili pred kućom. Skidam kapu onima koji mogu tako živjeti. Znam da ja nisam mogla", rekla je nedavno za britanske medije. Iako je manekenka, činilo joj se strašnim da je čitavo vrijeme pod budnim okom britanskih medija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flea St George (@florencestgeorge)

Njihova veza je bila vrlo kratka, a Florence kaže kako joj je drago da je tako ispalo. Brzo je shvatila da Harry nije "onaj pravi" te da život pod svjetlima reflektora jednostavno nije za nju. S Harryjem je ostala u dobrim odnosima, no otkako je upoznao Meghan Markle, to se sve promijenilo. Meghan je navodno od svog sadašnjeg supruga tražila da prekine kontakt sa svim svojim bivšim djevojkama.

Florence Brudenell-Bruce prije nekoliko je godina ispričala sve o postporođajnoj depresiji s kojom se suočavala kada je rodila kćer Iris. Javno je progovorila o anksioznosti i promjenama raspoloženja koje je imala, a rekla je i da je potražila pomoć kako bi riješila svoje probleme.

Mnogi je danas nazivaju najljepšom bivšom djevojkom princa Harryja, no ona se ne obazire ni na kakve komentare. Uživa u svom životu, hobi joj je lončarstvo, a svoju obitelj drži podalje od očiju javnosti.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Instagram) Celebrity U godinu i pol od punašne slatkice pretvorila se u seksi zavodnicu, evo kako izgleda s 35 kilograma manje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene