zgodna obitelj

Mnogi ni ne znaju da Brad Pitt ima brata, no on mu itekako sliči, a uspješan je i na poslovnom planu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brad Pitt je u sjajnim odnosima sa svojim mlađim bratom, a rijetki znaju čime se on bavi i kako izgleda.

Douglas Pitt mlađi je brat holivudskog miljenika Brada Pitta, a iako se skriva od javnosti, u svom je poslu jednako uspješan kao njegov brat ispred kamera. Za razliku od Brada, koji je već dugi niz godina tiha patnja ženama diljem svijeta te na računu broji milijune zahvaljujući svojim ulogama, Douglas je poduzetnik, investitor i filantrop.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 3 no i dalje je zgodan! Mnogima se neće svidjeti ono što Brad Pitt ima na nogama, neki ovaj komad obuće obožavaju, drugi ih ne mogu smisliti!

Brad je tri godine stariji od brata, a za razliku od glumca, Douglas vodi skladan privatni život. S Lisom Pitt pred oltar je stao 1990. godine, a zajedno imaju troje djece - Landona, Sydney i Reagana.

Od 2010. godine Pitt je ambasador Goowdilla za Tanzaniju, a osnovao je i zakladu "Care To Learn", koja financira djecu u nedostatku hrane, higijene i liječničke pomoći. Vlasnik je i informatičke tvrtke ServiceWorld, koju je osnovao 1991. godine, a bavi se i prodajom nekretnina.

Douglas je nerijetko pričao o tome da mu je fotografija jedna od najvećih strasti te ujedno i omiljen hobi, a više od 20 godina upravo se time bavi u slobodno vrijeme. Imao je izložbe diljem SAD-a, a njegove su se fotografije pojavile u brojnim američkim i međunarodnim časopisima. Obožava voziti i bicikl, a često s obitelji i prijateljima planinari.

Brad i Douglas Pitt u sjajnim su odnosima te se redovito čuju, a jedan drugome su velika podrška. Iako se ne viđaju toliko često zbog prirode Bradova posla, drže do svojeg odnosa i koriste svaku priliku za druženje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene