ne tako davno...

Meghan Markle u trenutku zaruka imala je čvrsto mišljenje o kraljici Elizabeti i šogorici Kate, evo što je tad pričala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry su krajem studenog 2017. godine obznanili da će se vjenčati, a ono što su govorili onda čini se kao daleka prošlost s obzirom na njihovo današnje ponašanje.

Palača Kensington je prije četiri godine objavila zaruke princa Harryja i bivše glumice Meghan Markle, a taj 27. studeni 2017. čini se tako davno iz današnje perspektive. Bivši kraljevski par iz temelja si je promijenio život, šokirao je britansku kraljevsku obitelj te se preselio u SAD, gdje je započeo novi život.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

U intervjuu koji su dali BBC-ju prije četiri godine budući supružnici ispričali su sve o svojoj budućnosti, a u tom trenutku nije bilo ni naznaka da će sve krenuti u smjeru u kojem ide danas. Meghan je pričala o romantičnom izletu na kojem ju je Harry zaprosio, a osvrnula se i na prvi put kada je upoznala kraljicu Elizabetu.

"Nevjerojatno je što sam je imala priliku upoznati kroz Harryjeve oči, ne samo kao kraljicu, već kroz ljubav koju on gaji prema njoj kao svojoj baki. Svi njezini slojevi bili su iznimno važni u trenutku kada sam je upoznala jer sam razumjela sve o čemu mi je Harry pričao. Ona je nevjerojatna žena", pričala je Markle onda. Harry je onda progovorio i o trenutku kada je Meghan upoznao s bratom Williamom i njegovom suprugom Kate Middleton.

"Bio sam jako uzbuđen. Viđao sam se s Meghan neko vrijeme i nikome za to nisam rekao. William ju je jedva čekao upoznati, Kate također", govorio je onda Harry. "Kate je nevjerojatna", rekla je onda Meghan.

Harry i Meghan vjenčali su se u Windsoru 19. svibnja 2018. godine, a godinu kasnije dobili su sina Archieja. Svoje drugo dijete, kćerkicu Lilibet, dobili su u lipnju ove godine, a danas vode potpuno drugačije živote. Svjetski mediji već godinama bruje o lošim odnosima koje imaju Meghan i Kate, kao i Harry i William, no svi o tome mudro šute. Otkako su se preselili u SAD, William i Harry su se potpuno udaljili, a dok Kate svi obožavaju, Meghan je na meti tabloida kao žena koja je Harryja odvukla od vlastite obitelji.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Anatacha Filimone i Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić +3 Martina Tomčić Celebrity Jedan novi detalj na Martini Tomčić sve je posebno oduševio: "Trebala bi češće tako, jako lijepo!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tetiana Kundyk - 4 Tetiana Kundyk - 8 Tetiana Kundyk - 3 Tetiana Kundyk - 10 +25 Tetiana Kundyk - 11 Celebrity Maju je opet izbezumila žena kojoj je već otvoreno rekla da je luda: "Kaj je ovo?! Ovo nije normalno!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene