Što se dogodilo?

Na rubu plača i umorna lica izjurila iz trgovine, čini se da nakon gnjusnih optužbi njezinim problemima nema kraja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ellen DeGeneres snimljena je suznih očiju pred lokalnom tgovinom u Montecitu, a njezina pojava neke je jako zabrinula.

Iza jedne od od najslavnijih i najuspješnijih televizijskih voditeljica današnjice Ellen DeGeneres poprilično je teško životno razdoblje, a čini kako joj još uvijek nije lako.

Pogledaj i ovo Stephen Boss - 6 Zbogom tWitch! Preminuo omiljeni DJ iz emisije Ellen DeGeneres, policija ga je pronašla mrtvog u hotelskoj sobi nakon poziva zabrinute supruge

Barem ako je suditi po njezinim najnovijim fotografijama na kojima su ju uhvatili paparazzi, a jasno odaju njezin iscrpljeni izgled, ali i pogled pun suza. 63-godišnja Ellen djelovala je potreseno dok je obavljala svoje poslove u Montecitu, naročito pri izlasku iz jedne od lokalnih trgovina.

Ellen je prije mjesec dana najavila kraj svog showa koji ju je proslavio diljem svijeta i potvrdila da će nadolazeća, 19. sezona ujedno biti i posljednja. Show završava nakon što je nekoliko bivših, ali i sadašnjih zaposlenika optužilo Ellen da je poticala toksično poslovno okruženje i zatvarala oči pred nasiljem koje se događalo oko nje.

"Koliko god ova emisija bila sjajna i zabavna, jednostavno mi više nije izazov", objasnila je Ellen svoju odluku za Hollywood Reporter. Show se ukida 2022. nakon 19 godina emitiranja, a mnogi smatraju da nije riječ o zasićenju nego o optužbama koje je DeGeneres ranije pretrpjela.

Istaknula je da optužbe od prošle godine o tome da je među zaposlenicima u studiju vladao strah nisu utjecale na ukidanje njezine emisije.

"Saznala sam da su se ovdje događale neke stvari koje se nikada nisu trebale dogoditi. To shvaćam vrlo ozbiljno i želim reći da mi je žao ljudi koji su bili povrijeđeni. Znam da sam u privilegiranom položaju i da imam moć, i shvaćam da s time dolazi i odgovornost", izjavila je Ellen nakon optužbi.

Njezin show će navodno zamijeniti onaj voditeljice Kelly Clarkson.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene