Jedna i neponovljiva

Evo kako izgleda jedina kći Esme Redžepove, usvojila ju je uz 47 dječaka, takvu je odluku donijela iz jednog razloga i nije požalila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Eleonora Mustafovska jedina je kći Esme Redžepove, a odlučila je krenuti majčinim stopama.

Eleonora Mustafovska jedina je kći pokojne glazbene dive Esme Redžepove, koja je bila poznata i kao jedina djevojčica koju je usvojila uz 47 dječaka.

Esma je Eleonoru usvojila pet godina prije smrti i za nju je imala samo riječi hvale kad god bi je pitali za nju, a njezinu fotografiju pogledajte OVDJE

"Slažemo se odlično, baš kao majka i kći. Shvatila sam da je u kasnijim godinama bolje imati uz sebe žensko dijete nego muško i nisam se prevarila. Eleonora je studirala na Univerzitetu ESRA u Skoplju. Sljedeće godine diplomirat će solo pjevanje, a već tri godine članica je Esma’s Banda, koji me prati", izjavila je pjevačica jednom prilikom.

Nakon što je završila studij i nakon majčine smrti Eleonora se nastavila baviti glazbom, i to pod umjetničkim imenom Malisha.

"Njezin odlazak me rastužio do bola, trebalo mi je dosta vremena da počnem živjeti normalno i nastavim dalje. I dalje vjerujem da me čuva s neba i da se raduje što sam nastavila njenim stopama", izjavila je Eleonora.

Esma Redžepova preminula je 2016. u 73. godini nakon kraće bolesti. Osim bogate glazbene karijere, ostvarila je i onu humanitarnu jer je u razdoblju od 50 godina usvojila 48-ero djece o kojima je brinula sve do smrti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene